Obavijesti

Show

Komentari 2

Više se ne vole: Parovi koji su odlučili prekinuti veze u 2017.

Više se ne vole: Parovi koji su odlučili prekinuti veze u 2017.
1

NIŠTA NIJE ZAUVIJEK Njihove strasti i emocije 'prštale' su na sve strane, a onda su iznenada odlučili da više nisu jedno za drugo. Ovim prekidima se nitko nije nadao

VIDEO

Demi Lovato i Guilherme Vasconcelosa

Par je bio u vezi od srpnja prošle godine, no već su prekinuli. Prijatelji pjevačice Demi Lovato (26) i MMA borca Guilherme Vasconcelosa zvanog Bombe (32) kažu da njihova veza više nije imala smisla.

- Prekid nije bio dramatičan. Bomba je dobar momak. No više nisu imali budućnost - kažu prijatelji bivšeg para. Pjevačica je sredinom godine tvrdila kako je između njih dvoje sve super jer je nasmijava.

 

Robert Pattinson i  FKA Twigs

Glumac poznat po liku vampira Edwarda Cullena iz ‘Sumrak sage’ i Britanka, pravog imena Tahliah zajedno su bili tri godine. Šuškalo se kako se par često svađao zbog njezine ljubomore. Tahliahu je upoznao i s bivšom djevojkom Kristen Stewart (27). 

 

Chris Pratt i Anna Faris 

Chris Pratt (38) i Anna Faris (41) vjenčali su se 2009. nakon šest mjeseci zaruka, a upoznali su se na setu filma 'Take Me Home Tonight'.  Imaju sina Jacka (4). Chris Pratt najpoznatiji je po ulogama u filmovima 'Jurski park' i 'Čuvari galaksije' dok Annu pamtimo iz 'Mrak filma'.

- Zbog braka s Anom počeo sam vjerovati u sudbinu, mi smo stvoreni jedno za drugo - kazao je Pratt krajem 2015. godine. 

Passengers World Premiere - LA

 

Rachel Bilson i Hayden Christensen

Nakon deset godina veze prekinuli su Rachel Bilson (36) i Hayden Christensen (36).  Glumački par u vezi je bio od 2007., godinu dana kasnije su se zaručili, no nikad se nisu vjenčali. Roditelji su trogodišnje Briar Rose

Kao razloge prekida izvori bliski paru naveli su razdvojenost. Rachel Bilson je cijelo vrijeme u Los Angelesu, dok je Hayden Christensen u Torontu. Zadnji put zajedno su se u javnosti pojavili u lipnju, kada je Rachel posjetila Haydena na snimanju filma 'Little Italy'.

Costume Institute Gala 2008

Katy Perry i Orlando Bloom

Katy Perry (33) i Orlando Bloom (40) stavili su točku na svoju vezu, a glumac je prijateljima otkrio zašto je došlo do prekida.

– Orlando je kao razlog naveo činjenicu da ne želi još djece i drugi brak. S druge strane, Katy se očajnički želi ponovo udati - rekao je izvor blizak paru.

Njihova veza u javnosti će, ipak, najviše ostati zapamćena po njihovom romantičnom odmoru u Italiji za vrijeme kojeg je nastala famozna fotografija. Naime, paparazzi su uhvatili trenutak kada je potpuno goli Bloom veslao na surf dasci na kojoj je sjedila Katy u bikiniju. Fotografije su obišle cijeli svijet, a zbog toga je negodovala glumčeva bivša supruga Miranda Kerr, s kojom ima sina Flynna (6).

 

Scarlett Johansson i Romain Dauriac

Zaljubili su se prije pet godina i zaručili se samo nekoliko mjeseci nakon toga. Nedugo nakon rođenja kćerkice Rose Dorothy (3) par se vjenčao. Scarlett je prije toga bila tri godine u braku s Ryanom Reynoldsom (41), a objasnila je kako joj je brak ubila ambicioznost.

Tom Ford Autumn Winter 2015 Womenswear Collection Presentation - By Lionel Hahn
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život