Show

Komentari 127

'Više u šlapama nego u banci': Majin muž nanizao dizajnerskih komada, papuče i po 6400 kuna

'Više u šlapama nego u banci': Majin muž nanizao dizajnerskih komada, papuče i po 6400 kuna

Jedne od omiljenih Nenadovih 'šlapica' svakako su one baršunaste Dolce & Gabbana s križem koje se mogu nabaviti po cijeni od 845 eura, odnosno 6400 kuna

Suprug pjevačice Maje Šuput (41), Nenad Tatarinov (37) pažnju je stilom privlačio još 2015. kao tadašnji generalni direktor hotela u Šibeniku. Na njegove manire džentlmena pala je i, kako je rekla, sama Maja, a kroz suživot s pjevačicom moglo se vidjeti kako je ljubitelj obuće - papuča, mokasina, natikača, espadrila... 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nenad ima više u šlapama, nego ja u banci - našalio se naš čitatelj u komentarima. 

Jedne od omiljenih Nenadovih 'šlapica' svakako su one baršunaste Dolce & Gabbana s križem koje se mogu nabaviti po cijeni od 845 eura, odnosno 6400 kuna. 

Prošle godine krajem srpnja Nenad ih je prošetao Dubrovnikom. Popularno ih zovu i 'papinske papuče'.

Te su mu papuče talijanskog modnog brenda jedne od omiljenih pa ih češće ponavlja u kombinacijama. 

Pažnju je privukao i kućnim papučama Versace po cijeni od 265 funti, odnosno 2300 kuna.

Kada je sklapao dječji krevetić za sina kojeg čeka s Majom, fanovima pjevačice su odmah 'upale' u oči. 

- Tata slaže kindač. Baš si sladak - kratko je prokomentirala Maja koja je zidove dječje sobe ukrasila crtežima životinja. 

Nenad se nedavno u Dubaiju prošetao u Yves Saint Laurent espadrilama po plaži. One su trenutno rasprodane, a mogle su se kupiti po cijeni od 218 dolara, odnosno 1350 kuna. 

Sličan stil obuće preferira i Marko Grubnić (38), Majin najbolji prijatelj i modni stilist, koji u svojoj kolekciji ima barem 50.000 kuna papuča Gucci za van. Po Parizu se prešetavao u šlapama Gucci od 6500 kuna, a furao je i Guccijeve papučice s klokanovim krznom čija je cijena oko 7000 kuna. Nosio je i mokasine Gucci s printom tigra. U svojoj kolekciji Marko ima desetak Guccijevih papuča, što bi značilo da samo u šlapama svojeg omiljenog talijanskog modnog brenda ima barem pedesetak tisuća kuna. Kolekcijom papuča sam se pohvalio na svojoj društvenoj mreži.

- Cijelo vrijeme jako puno radim, već 20 godina non-stop. Bilo bi glupo da ne zaradim. Ljudi vide jednu sliku na Instagramu pa sude, ali to je samo jedna sekunda mog života. Često se događa da imam cjelodnevna snimanja, radim na ozbiljnim projektima za televizije, uspijem financirati tako što nemam ženu i petero djece, nego sve trošim na sebe - rekao nam je svojedobno Grubnić.

Moderne mokasine lani je nosio i Željko Kerum (60), koji danima nije izlazio iz tenisica na navlačenje koje izgledaju kao Guccijeve. Popularne mokasine stoje oko 4200 kuna, a dolaze s printovima zlatnih pčela i zvjezdica. U Dubrovniku se 2009. u papučama prešetavao Mickey Rourke (68), koji je na njima imao svoje izvezene inicijale. Očekuje se da će dolaskom toplijih dana ovi ljubitelji mondenih papuča opet izvaditi omiljene primjerke na sunce, a vjerojatno i nabaviti koji novi model.

Najčitaniji članci