Obavijesti

Show

Komentari 2

Pretvarao se da je Višnjićev asistent: Ignorirajte tog šu*ka

Pretvarao se da je Višnjićev asistent: Ignorirajte tog šu*ka
3

Glumcu se ispod objave javilo mnoštvo pratitelja koji su ga podržali u razotkrivanju ove online prevare i odmah prijavili i blokirali navedeni račun. Neki od njih bili su među onima kojima je prevarant poslao poruku

VIDEO

Ova osoba (tako nježna s djetetom na fotografiji) pokušava vas prevariti putem poruka dok se pretvara da je moj asistent. Nemam asistenta, napisao je glumac Goran Višnjić (49) u novoj objavi na Instagram profilu i tako upozorio pratitelje na online prevaru za koju je nedavno saznao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46

- Čuvajte se ovog š*pka. Ovo je moj jedan jedini Instagram račun i tako će i ostati. Sve ostalo je prevara. Provjerite ima li račun službenu plavu kvačicu - objasnio je glumac pa dodao: 

- Molim vas, ignorirajte ovu osobu ili bilo koga drugoga tko vam kaže da je povezan sa mnom u bilo kojem obliku. Odmah prijavite račun i blokirajte ga. 

- Oprostite što moram ovo objaviti, ali dobio sam toliko poruka o povezanost s ovim jadnim spletkarskim parazitom. Pozdrav i samo naprijed - zaključio je Goran.  

Glumcu se ispod objave javilo mnoštvo pratitelja koji su ga podržali u razotkrivanju ove online prevare i odmah prijavili i blokirali navedeni račun. Neki od njih bili su među onima kojima je prevarant pokušao poslati poruku i uvjeriti ih da je Goranov asistent. 

- I ja sam dobila poruku, ali sam odmah znala da je u pitanju prevara no, pretvarala sam se da ne znam kako bi vidjela što će mi reći. Napisala sam 'O Bože, obožavam njegovu ulogu u seriji 'Uvod u anatomiju', on mi je omiljeni lik'. I ona je dodala, 'o da, on je jako volio glumiti u toj seriji, reći ću mu to'. Nedugo zatim, napisala sam prevarantu 'Ustvari, on je glumio u ER, najboljoj medicinskoj drami koja postoji. Trebala si malo i istražiti prije nego što si se okušala u ovoj prevari' - opisala je obožavateljica Gorana Višnjića svoj razgovor s prevarantom pa dodala da ju je nakon toga taj profil blokirao. 

Višnjić fotkom zbunio fanove: 'Jesi li ti novi James Bond?!'
Višnjić fotkom zbunio fanove: 'Jesi li ti novi James Bond?!'

I nekolicina drugih pratitelja napisala je u komentarima da su dobivali poruke od strane nepoznate osobe, a velik dio njih zahvalilo mu se što se javno oglasio kako bi mogli biti na oprezu te prijaviti i blokirati lažni profil. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...