Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
26 komentara

Neve o Viti: 'I ja bih se ljubila s mlađim da sam slobodna žena'

U epizodi showa prikazanoj u utorak, Josip i Ivanka prepustili su se strastima. Izveo je djevojke u noćni izlazak, a nitko nije očekivao da će između njih doći do poljubaca

Foto: Instagram/Pixsell
26 komentara

Vjenčana kuma Nevenke Bekavac (42), Ivanka Milutinović (42), poznatija kao Vita Maslačak u showu 'Ljubav je na selu' ljubila se s mlađahnim farmernom Josipom Tratnjakom (20).

Foto: RTL

Iako inače redovito gleda show u kojemu se i sama proslavila, Neve nije vidjela koliko je vatrena bila njezina kuma.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tako javno ispred svih se ljubila? - iznenadila se Nevenka, a onda, kad je malo razmislila, stala u njezinu obranu.

- Ona očito želi ugoditi sebi. Mislim da je u show išla da nađe ljubav, ali ako se želi zabaviti, ne vidim tu ništa sporno. Ne vjerujem da je ikog išla praviti ljubomornim jer ima dosta udvarača. Sredila se, školovala i dobro izgleda pa može birati momke - smatra Nevenka.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U epizodi showa prikazanoj u utorak, Josip i Ivanka prepustili su se strastima. Izveo je djevojke u noćni izlazak, a nitko nije očekivao da će između njih doći do poljubaca. Razlog tome je prije svega što je Ivanka često znala predbaciti Josipu što nema bonton i manire koje inače imaju muškarci.

Foto: RTL

Kad ih je tek doveo kod sebe na imanje, djevojke su gunđale i ismijavale njegovu kuću te stavljale najlon po sobi kako bi se zaštitile od prljavštine. I naravno da su se sad svi začudili kad je između njih zaiskrilo. Josip je za 24sata rekao kako je Ivanka njemu rekla da se želi poljubiti s mlađim muškarcem, a on joj je to ispunio.

- Samo zbog toga me poljubila, ništa više - kaže. Za Ivanku kaže da je zgodna i da izgleda vrlo dobro za svoje godine, ali kako za njegov ukus ipak voli previše pričati i glumiti šeficu. Zbog ovog čina Nevenka nije ljuta na kumu niti joj išta zamjera.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

- Kad bih bila slobodna i kad bi djelovao tako na mene taj mlađi, možda bih se i ja ljubila s njim. Ima mlađih momaka koji te mogu dirnuti i svidjeti ti se jako - priča Neve, koja je kumi prije ulaska u show zaželjela da nađe ljubav života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message