Obavijesti

Show

Komentari 50

Vjenčali se Valentina i farmer Vatroslav iz 'Ljubav je na selu'

Vjenčali se Valentina i farmer Vatroslav iz 'Ljubav je na selu'
12

Stalno su mi govorili da svugdje kasnim, da ću sigurno zakasniti i na vlastito vjenčanje. Uvijek sam se smijala toj izjavi, a sad sam, eto, i to uspjela napraviti, kroz smijeh nam je ispričala Valentina...

VIDEO

Netom prije vjenčanja, uhvatila me užasna panika jer uvijek brinem o tome kakva će mi biti frizura ili šminka, rekla nam je Valentina Tijan (26), bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' koja je zahvaljujući sudjelovanju u emisiji pronašla ljubav. 

Pokretanje videa...

01:27

Ona i njezin farmer Vatroslav Tijan (41) prije nepunih mjesec dana dobili su kćer Viktoriju, a prošlog vikenda izrekli su sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji u društvu kumova u zadarskoj Kneževoj palači.

- Stalno su mi govorili da svugdje kasnim i da ću sigurno zakasniti na vlastito vjenčanje. Uvijek sam se smijala toj izjavi, a sad sam, eto, i to uspjela napraviti - kroz smijeh nam je ispričala Valentina koja je na svoje vjenčanje zbog spremanja zakasnila čak pola sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Privatna arhiva

- I da stvar bude još gora, onda je još naša kuma zaboravila osobnu iskaznicu zbog čega se morala vraćati u Ražanac, a za pola sata već je počinjalo neko drugo vjenčanje. Mislila sam da nećemo stići. Imali smo sreće da je matičarka bila razumna jer u protivnome, evo, još uvijek ne bismo bili u braku - govori nam Valentina i dodaje:

- Nisam nikad zamišljala da će moje vjenčanje biti tako burno i dramatično kao što je ispalo, ali smo se svi na kraju večeri smijali tome što se dogodilo - zaključila je sretna mladenka.

Instagram

Podsjetimo, Valentina i Vatroslav bili su sudionici RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu', a ljubav između njih rodila se već pri prvom susretu. U veljači prošle godine par je počeo živjeti zajedno, a u kolovozu su otkrili da čekaju i prinovu. Valentina je već tada znala da će, ako bude djevojčica, malena dobiti ime Viktorija, dok za dečkića nije imala izabrano ime.

Privatna arhiva

- Znala sam ja odmah da će naša beba biti curica, pa nisam ni razmišljala o imenu za sina. Ako dobijemo drugo dijete i možda bude dečkić, Vatroslav će birati ime. Ja sam tu samo da potvrdim i odobrim ime za koje se on odluči - rekla je jednom prilikom Valentina kojoj Vatroslav pomaže u brizi za kćer.

Facebook

- Super se prilagođavamo bebi i ona nama također. Moram priznati da je prve dane bilo iznimno teško i naporno, ali sam sad mnogo opuštenija oko svega. Vatroslav je uz mene, pomaže mi u svemu i čuva Viktoriju svaki put kad ja trebam otići do grada ili imam nekih drugih važnih obaveza. Ona je stvarno jako dobra beba, malo vrišti kad je gladna, ali takvi smo i mi odrasli - kroz smijeh nam objašnjava Valentina koja uživa u ulozi mame. 

- Ako je sita i presvučena, onda je super. Samo se smiješka, znatiželjno gleda okolo i lijepo nam raste. U četvrtak će navršiti već mjesec dana i baš smo nedavno komentirali kako nam je vrijeme doslovno 'preletjelo' otkad je s nama. Osjećam kao da sam je jučer rodila - priznala nam je.

Privatna arhiva

I dok jedan od omiljenih parova iz showa 'Ljubavi na selu' uživa u životu s bebom, ovih dana odlučili su napraviti još jedan korak u zajedničkom životu, napokon stati pred matičara i izreći sudbonosno 'da'. Ipak, pravu proslavu vjenčanja Valentina i Vatroslav imat će krajem srpnja.

Valentina i Vatroslav iz 'Ljubav je na selu' dobili kćer Viktoriju
Valentina i Vatroslav iz 'Ljubav je na selu' dobili kćer Viktoriju

Svadba će biti 27. srpnja i već znam da će biti bajkovito jer ćemo je organizirati na plaži u Ražancu kod Zadra - otkrila nam je presretna Valentina odmah nakon objave zaruka. Naime, krajem siječnja Vatroslav je zaprosio Valentinu koja nam je priznala da ju je zaručnik iznenadio romantičnom gestom. 

- Razgovarali smo već prije o zarukama i znala sam da će me uskoro zaprositi, ali nisam znala gdje i kad, rekao je da će to biti tajna i da će me iznenaditi - rekla nam je Valentina. Dodala je i to kako je mislila da će je Vatroslav zaprositi nakon rođenja bebe, a onda ju je njezin odabranik šokirao i napravio romantičnu prosidbu kod kuće.

Instagram

- Dolazim u stan i otključavam vrata, a čim sam ih otvorila ,uhvatio me smijeh jer sam vidjela njega kako kleči. Baloni, srce od svijeća i latica ruža... Imao je čak dva prstena, kaže da je imao viška novaca pa da izaberem s obzirom na to sam po prirodi dosta zahtjevna, valjda će mi jedan od ta dva odgovarati - rekla nam je Valentina. 

- Bilo je posebno i romantično! Svijeće, latice ruža, baloni i srca, i to što je sam s bojom pisao natpise na balone, ispalo je jako lijepo, i još uvijek sam u tom doživljaju. Kleknuo je i držao dva prstena i pitao 'Hoćeš li se udati za mene'. Bio je jako smiješan, pustila sam ga malo da kleči - dodala je.

Instagram

Show 'Ljubav je na selu' njima je promijenio život, a kako nam je rekla Valentina, od samog početka znala je da je Vatroslav za nju 'onaj pravi'.

- Pošto sam ja nedugo prije toga imala jedno loše iskustvo i bilo je dosta mlađih muškaraca koji ne znaju što će sa svojim životom i jesu li uopće spremni za obitelj, kad sam vidjela Vatroslava to je bilo to. Djelovao mi je kao ozbiljan i smiren muškarac koji je već nešto ostvario u životu, a sada želi pronaći ženu i stvoriti obitelj. Tu sam odmah osjećala da bi ja mogla biti ta koju on traži, da imamo iste poglede na život i želimo iste stvari - rekla je Valentina.

Iako je ona odmah znala da je prijava na show 'Ljubav je na selu' prava i ispravna odluka, njezina obitelj nije se od početka slagala s tim.

Instagram

- To je uistinu bila prava borba, oni su malo 'tvrdi' po tom pitanju i takvim stvarima. Njima je to odmah bila sramota i govorili su mi da je pametnije da se ne upoznajemo pred kamerama. Kada sam rekla majci da ću poslati pismo i da ću se prijaviti na 'Ljubav je na selu',odmah je planula i rekla nek to ne radim. S vremenom su tu ideju ipak prihvatili jer me poznaju i jako dobro znaju da ja nikad ne odustajem od onoga što naumim - kaže Valentina.

Nakon izlaska iz showa, Valentina i Vatroslav počeli su odmah živjeti zajedno. Neki su gledatelji biti skeptični zbog njihove veze, komentirajući veliku razliku u njihovim godinama. Našli su se i oni koji su im čak predviđali skori prekid, ali se to se na kraju ipak nije dogodilo.

- I danas imamo nekih neprihvaćanja okoline, pa čak i od strane nekih bližnjih. Na početku smo se teško nosili s tim kritikama i osudama na račun naše ljubavi, ali sad smo to već prihvatili i pomirili se s tim. Više se ne opterećujemo time što tko misli o našoj vezi, imamo jedno drugo. Oni koji nas ne prihvaćaju, nisu nam ni potrebni - zaključila je Valentina.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'