Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Vjenčanje iz snova: Poznati pjevač rasplakao cijelu crkvu

'Samo s tobom sam upoznao ljubav' jedna je od najpopularnijih pjesama koja se može čuti na našim vjenčanjima, a vole je mladenci i njihovi gosti

0 komentara

Čestim nastupima kao gost iznenađenja na vjenčanjima Marko Škugor nikog ne ostavlja ravnodušnim, suze radosnice ne mogu sakriti mladenci i kumovi, kao ni ostali gosti. Pjesma koju u originalu pjeva Marko Škugor, u duetu s legendarnim Oliverom, redovito izaziva najiskrenije emocije.

Na vjenčanju u Imotskom mladenka i kuma brisale su suze s lica, a oči nisu ostale suhe ni drugima. Emotivno ravnodušni nije ostao ni muški dio obitelji. Ovu emotivnu izvedbu Škugor je objavio i na svojem Facebooku i prikupio gotovo 2 milijuna pregleda, a gotovo toliko ljudi ju je pregledalo i na Youtubeu.

Gdje god zapjeva emocije su neizbježne. Na vjenčanju u Rijeci mladenka naprosto nije prestajala plakati za cijelo vrijeme izvedbe pjesme.

Foto: Ivan Buvinic

Poznati se glazbenik, koji je trenutno u veljači i ožujku na velikoj turneji po susjednoj Sloveniji, priprema za veliki koncert u KD Lisinski koji je zakazan za 17. ožujka.

Zanimanje za koncert je veliko, a ulaznice još uvijek možete nabaviti preko ulaznice.hr Ovo je već Škugorov 4. koncert u dvorani Lisinski u zadnje 3 godine.

Tema: Muzika

Message