Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Vježba i u izolaciji: Radije bih se natjecala u jedenju palačinki

Nakon sudjelovanja u showu 'Život na vagi', gdje je izgubila 43 kilograma, Marijana Džolić je nastavila trenirati i kod kuće. Međutim, u izolaciji joj trening malo teže 'pada'

Foto: pixsell/rtl/instagram
0 komentara

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi' Marijana Džolić (43) zvana Maca ušla je u show s 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. Gledatelji su je upamtili po smislu za humor. Nasmijavala je kandidate i trenere u showu, a isto tako i gledatelje ispred malih ekrana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon showa nastavila je vježbati i paziti na prehranu, no priznaje kako joj je tijekom izolacije zbog korona virusa na pameti prije hrana nego utezi. 

No trenerica iz showa 'Život na vagi', Maja Ćustić, natjerala ju je da se primi posla. Na svom Instagram profilu Marijana je objavila video u kojem vježba. 

Foto: Instagram/Screenshoot

- Evo, kako je rekla trenerica svih trenerica. Visiš doma, ništa se ne krećeš, samo televizija i mobitel. Hajmo se pokrenuti! Hvala Majo na nominaciji, iako bih voljela da si me nominirala u natjecanju 'Tko će pojesti više palačinki' - napisala je Maca uz video. Cilj izazova je, inače, prikupiti što više vježbi koje svatko može raditi doma. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Jednom prilikom otkrila je kako je za njeno gubljenje kilograma jedino čvrsto vjerovala obitelj, a posebno kći Paula, koja ju je prijavila.

- Molila sam Boga da ti ljudi nešto u meni pokrenu da shvatim da ovako ne mogu dalje. Svi mi 'debeli' znamo da nešto trebamo poduzeti, ali onda ti treba onaj netko ili ono nešto da te pokrene. Presretna sam što sam dobila priliku i bila dio ove nezaboravne priče. Sada slavim svoj novi život - rekla je ponosno za RTL.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Velika potpora joj je i njezin suprug.

 - Moj suprug je uvijek sretan kada me vidi (bar tako kaže), ali ovaj put bi mogao biti posebno sretan jer će sada konačno imati partnera za planinarenje i skijanje, koje obožava. On je mene volio bez obzira na kilograme i ako se znao našaliti i reći da će me mijenjati za dvije od 21 godinu i po 60 kilograma. Evo mu sad, e nećeš - objasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Naši partneri pišu
Message