Obavijesti

Show

Komentari 0

Vježba i u izolaciji: Radije bih se natjecala u jedenju palačinki

Vježba i u izolaciji: Radije bih se natjecala u jedenju palačinki
5

Nakon sudjelovanja u showu 'Život na vagi', gdje je izgubila 43 kilograma, Marijana Džolić je nastavila trenirati i kod kuće. Međutim, u izolaciji joj trening malo teže 'pada'

VIDEO

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi' Marijana Džolić (43) zvana Maca ušla je u show s 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. Gledatelji su je upamtili po smislu za humor. Nasmijavala je kandidate i trenere u showu, a isto tako i gledatelje ispred malih ekrana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Nakon showa nastavila je vježbati i paziti na prehranu, no priznaje kako joj je tijekom izolacije zbog korona virusa na pameti prije hrana nego utezi. 

No trenerica iz showa 'Život na vagi', Maja Ćustić, natjerala ju je da se primi posla. Na svom Instagram profilu Marijana je objavila video u kojem vježba. 

- Evo, kako je rekla trenerica svih trenerica. Visiš doma, ništa se ne krećeš, samo televizija i mobitel. Hajmo se pokrenuti! Hvala Majo na nominaciji, iako bih voljela da si me nominirala u natjecanju 'Tko će pojesti više palačinki' - napisala je Maca uz video. Cilj izazova je, inače, prikupiti što više vježbi koje svatko može raditi doma. 

Jednom prilikom otkrila je kako je za njeno gubljenje kilograma jedino čvrsto vjerovala obitelj, a posebno kći Paula, koja ju je prijavila.

- Molila sam Boga da ti ljudi nešto u meni pokrenu da shvatim da ovako ne mogu dalje. Svi mi 'debeli' znamo da nešto trebamo poduzeti, ali onda ti treba onaj netko ili ono nešto da te pokrene. Presretna sam što sam dobila priliku i bila dio ove nezaboravne priče. Sada slavim svoj novi život - rekla je ponosno za RTL.

Velika potpora joj je i njezin suprug.

 - Moj suprug je uvijek sretan kada me vidi (bar tako kaže), ali ovaj put bi mogao biti posebno sretan jer će sada konačno imati partnera za planinarenje i skijanje, koje obožava. On je mene volio bez obzira na kilograme i ako se znao našaliti i reći da će me mijenjati za dvije od 21 godinu i po 60 kilograma. Evo mu sad, e nećeš - objasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu