Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Vladar dobre zabave Jasmin Stavros nastupit će u Revelinu

Iako je u pjesmama često umoran, poznata je stvar kako njegovi koncerti traju satima i završavaju brojnim bisevima do jutra

PR fotografije
Foto: PR fotografije
0 komentara

Nepopravljivi zabavljač i apsolutni vladar dobre fešte Jasmin Stavros zabavljat će dubrovačku publiku 29.11.2014 u Culture Clubu Revelin! Stari gost dubrovačke publike uvijek napravi zabavu za pamćenje,  a njegova popularnost konstantno je na zavidnoj razini,  pa ni ne čudi što je čest gost u Dubrovniku.

Iako je u pjesmama često umoran, poznata je stvar kako njegovi koncerti traju satima i završavaju brojnim bisevima do jutra. Stavros je u svojoj karijeri surađivao s mnogim glazbenicima između ostalih i sa Josipom Lisac, Arsenom Dedićem, Duškom Lokinom, Mišom Kovačem, Ivicom Šerfezijem, Nedom Ukraden, Ljupkom Dimitrovskom i brojnim drugim glazbenicima.

Njegova glazbena karijera uspješno traje već 37 godina, a sudeći prema hitovima i povezanosti sa publikom potrajati će još dugo. Sve Stavrosove pjesme su pjesme raspoloženja, u njima se izmjenjuju radost i tuga, dolasci i odlasci, ali se u njima uvijek osjeća toplina duše. Zato Stavrosa i zovu kraljem dobrog štimunga. Uvijek rado viđen gost u Dubrovniku, Jasmin Stavros i njegovi hitovi 'Umoran', 'Nemoj se udavati', 'Neka je šarala' ili 'Dao bi sto Amerika', garancija su dobrog provoda koji se ne propušta. 

Ulaznice u pretprodaji 60 kn, a na ulazu 90 kn.

VIP ulaznice 120 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 150 kn.

Naši partneri pišu
Message