Obavijesti

Show

Komentari 143

Vlado Kalember: Briljiram jer mi ni jedna žena ne kuha

Vlado Kalember: Briljiram jer mi ni jedna žena ne kuha
1

Pjevač će svoje kulinarske vještine pokazati i na snimanjima 'Celebrity MasterChefa'. Osim jela s mesom i povrćem žiri će pokušati oduševiti i spravljanjem tjestenine

VIDEO

Tipični sam mesožder i na mojem jelovniku uvijek bude komad mesa. Najdraži su mi piletina, svinjski vrat i biftek. Uz to, volim pečeno povrće i krumpir u svim kombinacijama, kaže Vlado Kalember (62).

Pjevač će svoje kulinarske vještine pokazati i na snimanjima 'Celebrity MasterChefa'. Osim jela s mesom i povrćem žiri će pokušati oduševiti i spravljanjem tjestenine. Često je kuha na razne načine jer je njegov sin Darijan (10) voli. Rado i prijatelje pozove na večeru, posebice kad kod njega gledaju nogometnu utakmicu.

Frendovi vole njegov biftek

- Kod mojeg mesara nabavim biftek dva, tri dana ranije. Kad se svi okupe, pečem ga na naglo. Za svaki slučaj, uvijek spremim i koji komad više jer cijelo moje društvo voli dobro pojesti. U drugoj tavici ispečem malo tikvica i prije nego što utakmica počne sve im je servirano - rekao je Kalember. Kod takvih večera pogreške mu se teško potkradu i svi uvijek isprazne tanjure. 

Iako kaže da nije opterećen hranom, kuha svaki dan i voli jela koja se brzo i jednostavno spreme, a kvalitetna su i zdrava. Često je na putu i jede u restoranima pa mu je najljepše jesti doma, ali, priznaje, nije vješt u spravljanju jela koja se 'jedu žlicom'.

- Kad se zaželim dobroga graha, neke čorbe ili gulaša, odem u obližnji restoran gdje serviraju gablece i super mi je - zadovoljan je Vlado.

Kolači i slastice nisu često na njegovu stolu jer, tvrdi, nije sladokusac. Nikad mu ni jedna žena nije kuhala.

I u braku je kuhao sam

- Najveći dio života sam živio sam, pa sam se naviknuo brinuti o sebi u svakom smislu, pa i u kuhanju. Ana i ja puno smo radili, putovali iz jednog grada u drugi. Ona je puno svirala u inozemstvu pa je znala biti odsutna i po tjedan dana. No kad je bila kuće, a ja na putu, po povratku bi me razveselila omiljenim jelom - rekao je Kalember o devetogodišnjem braku s violončelisticom Anom Rucner (33). 

Ističe da njegova bivša supruga zna dobro kuhati, ali su se naviknuli da svatko sebi kuha jer i u hrani, kao i u glazbi, imaju različite ukuse. Iako je Ana više voljela kuhanu hranu, nikad nije odbila čuveni Vladin crveni rižoto ili biftek s orasima, čija priprema traje tri dana. Toliko meso prije pečenja mora odležati u pacu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin