Show

Komentari 31

Vlatka Pokos prisjetila se 2002. godine i objavila golišave fotke, Grubnić: 'Ovo je bila revolucija'

Vlatka Pokos prisjetila se 2002. godine i objavila golišave fotke, Grubnić: 'Ovo je bila revolucija'

Vlatka je oduvijek imala stila za sve i uvijek je dotjerana kao prava dama i prije i sada, po meni najbolja žena sa stilom u Hrvatskoj, i dalje čak. Nikad kod nje nije bilo vulgarnog odijevanja ili ponašanja, komentirala je pratiteljica

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (52) nedavno je uz svoju golu fotografiju iz mladosti najavila da je to tek prva od mnogih, a sada je podijelila dvije nove fotke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na prvoj fotografiji Vlatka izlazi iz auta potpuno gola, a grudi je prekrila torbicom.

Zatim je objavila još jednu fotografiju na kojoj leži u vodi prekrivena samo ružama koje su sakrile strateška mjesta.

Uz obje fotografije Vlatka je označila fotografa Borisa Poljičanina, a otkrila je i da su nastale u sklopu iste kampanje i naglasila da joj je to najdraža koju je odradila.

- Ovo je bila ozbiljna revolucija, to mi je tvoja najdraža slika ikada! Obožavam zauvijek - poručio joj je Marko Grubnić ispod fotografije u autu.

Osim Grubnića, pratitelji su pohvalili njenu ljepotu i stil te naglasili da je čak i na ovakvim fotografijama otmjena.

- Slika je super i uopće nije vulgarna nego sa stilom, no Vlatka je oduvijek imala stila za sve i uvijek je dotjerana kao prava dama i prije i sada, po meni najbolja žena sa stilom u Hrvatskoj, i dalje čak. Nikad kod nje nije bilo vulgarnog odijevanja, ponašanja ili takvog izgleda što danas srećemo stalno na svakom koraku nažalost - poručila joj je pratiteljica.

Najčitaniji članci