Show

Komentari 4

Vlatko Ivu nagrađuje pusama, cure ljubomorne: Nije poseban

Vlatko Ivu nagrađuje pusama, cure ljubomorne: Nije poseban

Katica se odlučila za ocjenu šest jer joj je sve bilo jednostavno, Antonija je dala ocjenu devet jer joj u zlevanki nisu odgovarale višnje. Iva se odlučila za osmicu zato što smatra da je Vlatku lakše jer se bavi ugostiteljstvom

Tjedan pun delicija u showu 'Večera za 5 na selu' otvorila je Katica iz Markova Polja, a sad smo se preselili u Vurnovec, naselje u gradskoj četvrti Sesvete, gdje je domaćin bio ugostitelj Vlatko Materny koji je svojim je karakterom osvojio sve kandidatkinje, a razoružao ih je delicijama. 

Prije same večere kandidati su nazdravili, a domaćin im je pričao o kući koju je sagradio za svoju kćer i nazvao je Dorina kućica, što je oduševilo kandidatkinje. Vlatko je za predjelo pripremio jelo zanimljiva naziva Kucmok, a zapravo je riječ o bijelim žgancima prelivenima sa zapečenim lukom i špekom.

- Meni se više sviđaju žuti žganci, ali Vlatko se potrudio, objasnio sve, jelo je bilo ukusno i smatram da je sve bilo u redu - rekla je Iva, a domaćin im je pričao o svojoj baki Purgerici, starinskim imenima jela, svom podrijetlu te utjecajima raznih kuhinja. 

Nakon predjela domaćin je poslužio glavno jelo naziva Ajnc A teletina. Ivi i Katici sve je bilo vrhunski, a Antonija i Sanja imale su još neka pitanja o kućici.

- Zanimljivo je sve vezano za ovu kućicu, sve što je unutra ima neku svoju priču i zato se vjerojatno ugodno osjećamo ovdje - rekla je Sanja, a Vlatko dodao da iz ove kućice nitko nije izašao trijezan, pa su kandidatkinje zaključile kako je to pokazatelj da je zabavan i društven. 

Uslijedio je desert - Bakina zlevanka, poslužena na pladnjevima koje je domaćin napravio.

- Valjda nas je time htio oduševiti, ali ja sam se toga nauživala u svojoj mladosti jer nismo imali tanjura. Ne impresionira me to - rekla je Katica, koja je pripremila pjesmicu za domaćina. Domaćin je pripremio i iznenađenje za gošće - balone ispunjene helijem! Ubrzo su svi pjevali i smijali se od srca.

- Bilo je najviše fora kad su gospođe zapjevale - rekla je Antonija, a domaćin dodao da je želio sam malo više potaknuti zafrkanciju.

- Ispalo je dobro i jako sam zadovoljan - dodao je. Sanja je domaćinu za večeru dala 10+ uz objašnjenje da bi mu dala i veću ocjenu da može zato što joj je sve bilo savršeno. Katica se odlučila za ocjenu šest jer joj je sve bilo previše jednostavno i ništa posebno, Antonija je dala ocjenu devet jer joj u zlevanki nisu odgovarale višnje.

Iva se odlučila za osmicu zato što smatra da je Vlatku sve bilo puno lakše jer se bavi ugostiteljstvom, a i bilo joj je malo previše krumpira. Vlatko je osvojio 33 boda i prešao u vodstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci