Obavijesti

Show

Komentari 29

Voditelj ne pere ruke 10 godina jer ne vjeruje da postoje bacili

Voditelj ne pere ruke 10 godina jer ne vjeruje da postoje bacili
5

Ako ih ne mogu vidjeti na rukama, znači da ne postoje, jednostavno je, objasnio je voditelj Pete Hegseth. Čak je nakon emisije pokrenuo vlastiti 'hashtag' na Twitteru koji glasi '#Don'tWash', u prijevodu 'ne perite'

VIDEO

Pranje ruku nakon WC-a čini se normalnom stvari koju bi svatko tko drži do higijene trebao raditi, ali tako ne misli FOX-ov televizijski voditelj Pete Hegseth (38). U emisiji je odlučio da će govoriti više stvari koje inače govori u privatnom životu pa je tako izjavom o ne pranju ruka šokirao gledatelje i kolege u studiju.

Pokretanje videa...

Pete Hegseth 00:10

- Iskreno, mislim dau zadnjih deset godina nisam uopće oprao ruke. Ne vjerujem da postoje bacili. Ako ih ne mogu vidjeti na rukama, znači da ne postoje. Zbog toga se ja ne mogu nikada razboljeti - objasnio je. Čak je nakon emisije pokrenuo vlastiti 'hashtag' na Twitteru koji glasi '#Don'tWash', u prijevodu 'ne perite'.

- Sto posto sam uz tebe Pete, imam 70 godina i nikada nisam bio prehlađen niti imao gripu. Naša tijela trebaju bacile da se nauče kako se boriti s njima - komentirao je gledatelj. Nakon što su mediji počeli pisati o njegovoj izjavi u eteru, voditelj se na to i nadovezao.

- Samo da znate da pijem vodu iz vrtnog crijeva za vodu i vozim se na biciklu bez kacige, navalite - objavio je. Iako Hegseth ne misli da je pranje ruku važno, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti strogo preporučuje ljudima da peru ruke. Jedan gram bacila može sadržavati trilijun bakterija. 

- Ako prestanete prati ruke to će utjecati na vaše zdravlje, ali i na zdravlje ljudi oko vas - izjavio je liječnik Jamin Brahmbhatt.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...