Obavijesti

Show

Komentari 1

Vokalni pop sastav CAMBI. ima novu baladu 'Ruka u ruci'

Vokalni pop sastav CAMBI. ima novu baladu 'Ruka u ruci'
9

Zaista smo rado viđeni gosti iznenađenja na vjenčanjima i to nam je uvijek velika čast. Vjerujem da će i nova pjesma 'Ruka u ruci' osvojiti mladence, kaže Joško Tranfić

VIDEO

Nakon nastupa na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala s pjesmom 'Od milijun samo jedna' četvorica lead vokala sastava CAMBI. Jure, Sandro, Joško i Luka su i ovaj put otpjevali ljubavnu baladu na kakvu su nas navikli još od svog prvog hita 'Zaljubljen'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- To je neki naš glazbeni smjer koji je publika pozdravila i podržala i nekako najbolje karakterizira nas četvero. Ovom novom baladom o neraskidivoj ljubavi 'Ruka u ruci' najavljujemo i album koji će uskoro biti objavljen - rekao je Joško Tranfić.

Na albumu osim već spomenutog hita 'Zaljubljen' naći će se i uspješnice 'Bambina mia', 'Od milijun samo jedna', te mnoge druge.

Spot za aktualni singl u režiji Vojana Koceića (PILOT Studio) snimljen je na bajkovitim lokacijama Meštrovićevog mauzoleja u Otavicama, te obalama Peručkog jezera.

- Sam pejzaž, uz te boje koje okružuju jezero daju dojam lokacije koja nije s ovog planeta, u biti nešto kao i sama ljubavna priča s nazivom 'Ruka u ruci' - dodao je Joško.

Zarazne balade ovog mladog perspektivnog benda postale su i razlog što je CAMBI postao pravi hit na vjenčanjima.

- Zaista smo rado viđeni gosti iznenađenja na vjenčanjima i to nam je uvijek velika čast. Vjerujem da će i nova pjesma 'Ruka u ruci' osvojiti mladence - priča Joško.

Tekst za pjesmu 'Ruka u ruci' potpisuje Pjero Mirić, dok je autor glazbe Antonio Grkeš. Za aranžman i produkciju zaslužni su Hrvoje Domazet i Tomislav Mrduljaš.

CAMBI. inače svojim specifičnim objavama osvaja i pratitelje na društvenim mrežama, stoga neki clipovi dosežu i po nekoliko stotina tisuća pregleda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.