Obavijesti

Show

Komentari 14

Voli jesti pomfrit i piti gazirana pića, danas slavi 98. rođendan

Voli jesti pomfrit i piti gazirana pića, danas slavi 98. rođendan
7

Ne jedem doručak, za ručak jedem sendviče. Obožavam hot dog i pržene krumpiriće, a sve zalijem dijetalnom Coca Colom, ispričala je jednom prilikom Betty White

VIDEO

Betty White se prije sedam godina našla u Guinnessovoj knjizi rekorda kao glumica s najduljom karijerom. White glumi već 78 godina. Davne 1939. se zaposlila na radiju jer su je na audicijama odbijali s izgovorom da 'nije fotogenična'. Tek je osamdesetih ostvarila ulogu karijere u seriji 'Zlatne djevojke'. 

Živopisna glumica danas slavi 98. rođendan. Betty najviše pitaju koja je tajna dugog života, a ona ima pomalo neobičan 'recept'. 

- Ne jedem doručak, za ručak jedem sendviče. Obožavam hot dog i pržene krumpiriće, a sve zalijem dijetalnom Coca Colom. Svake večeri popijem jednu čašu votke, a više od toga popijem jedino kada se nađem s prijateljima - kaže Betty koja uživa u činjenici da je i dalje zaposlena. Naime, kada nije u televizijskom studiju ili na setu neke serije, Betty i dalje volontira u losanđeleškom Zoološkom vrtu. 

Friars Club Roast Betty White - New York

Svoj 95. rođendan, glumica je proslavila na setu serije 'Young & Hungry'.

- Trčkarala je po setu i uvježbavala scene, to je zaista impresivno. Navečer je otišla na party s najbližim prijateljima - rekle su njezine kolegice.  

Osim što radi punom parom, jede i pije ono što voli, White kaže da je za njen dug život zaslužan i optimizam.

- Znam da zvuči otrcano, ali uvijek nastojim vidjeti smiješnu stranu svega dobrog i lošeg. Brzo mi dosade ljudi koji se žale na sve, to je takav gubitak vremena - rekla je Betty povodom svog rođendana.

Pixsell

White, koja je tijekom duge i bogate karijere radila s nekim od najvećih imena u showbizzu, još uvijek ima jedan neispunjeni san.

- Mislim da bi bila jako dobra ideja da glumim s Robertom Redfordom - kazala je White kojoj je suprug Allen Ludden umro 1981. od raka. Sama nikada nije imala djece, ali je pomajka Luddenovo troje djece. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

08:55

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama