Show

Komentari 0

Vraća se Batman u ulozi Roberta Pattinsona: 'Uzbuđen sam što ću ponovno uskočiti u taj svijet'

Vraća se Batman u ulozi Roberta Pattinsona: 'Uzbuđen sam što ću ponovno uskočiti u taj svijet'

Uspjeh Batmana koji je u kinima objavljen početkom ožujka ove godine bio je iznenađujuć. Na domaćem tržištu zaradilo se 139 milijuna dolara, a ukupna zarada mu je čak 759 milijuna dolara

Film 'Batman' službeno dobiva svoj nastavak, objavili su Warner Bros i DC na CinemaConu. U ulozi Brucea Waynea gledat ćemo ponovno Roberta Pattinsona (35), a vraća se i redatelj Matt Reeves. Iako je datum izlaska nepoznat, nagađa se kako neće biti prije 2024. godine. Zasad nije definiran ni scenarij.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reeves je tijekom panela rekao da je uzbuđen što će se vratiti u ovaj svijet, ali da će više detalja otkriti na sljedećem CinemaConu. 

- Hvala svima na ogromnoj podršci za Batmana. Ne bismo dospjeli ovako daleko bez vjere i entuzijazma svih vaših timova širom svijeta. Uzbuđen sam što ću ponovo uskočiti u ovaj svijet za iduće poglavlje - izjavio je.

Uspjeh Batmana koji je u kinima objavljen početkom ožujka ove godine bio je iznenađujuć. Na domaćem tržištu zaradilo se 139 milijuna dolara, a ukupna zarada mu je čak 759 milijuna dolara. To ga čini filmom s najvećom zaradom ove godine, barem za sada.

Podsjetimo, redatelj Reeves otkrio je kraljem prošle godine da je svoju verziju akcijskog junaka temeljio na Nirvaninom frontmanu Kurtu Cobainu te kako je glumac Robert Pattison idealan za takvu ulogu.

- Uspio me privući svojom genijalnom glumom u 'Paklenoj noći' - priznao je tada Reeves te nadodao kako se istovremeno mogla osjetiti Pattisonova ranjivost, očaj, ali i snaga. 

- Smatrao sam to odličnom kombinacijom. Ima vibru Kurta, gdje izgleda poput rokera, ali i otpadnika - dodao je redatelj.