Show

Komentari 8

Vraća se Marisol: Eriku Buenfil gledat ćemo u novoj telenoveli

Vraća se Marisol: Eriku Buenfil gledat ćemo u novoj telenoveli

Meksičku glumicu Eriku Buenfil mnogi pamte po glavnoj ulozi u popularnoj seriji iz 90-tih, 'Marisol'. Od 14. lipnja hrvatski će je gledatelji moći ponovno pratiti u novoj seriji 'Te doy la vida'

Kultna meksička sapunica 'Marisol' 1996. je prikovala uz ekran milijune gledatelja diljem svijeta. U ulozi glavne junakinje Marisol Garcés del Valle pojavila Erika Buenfil (57), koja je tada imala 32 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Buenfil je najpoznatija po ulogama u telenovelama, a bavi se i pjevanjem, te je snimila je i tri studijska albuma. U Meksiku je velika zvijezda, te je na društvenim mrežama prati preko 4 milijuna ljudi. Vrlo je aktivna Instagramu, gdje često objavljuje selfieje i svoje fotografije iz mladosti.

Bila je u vezi s Ernestom Zendillom Juniorom, sinom bivšeg meksičkog predsjednika. S njim ima sina Nicolasa de Jesusa (17), kojeg je samostalno odgojila jer ju je Ernesto napustio još u trudnoći.

Od 14. lipnja hrvatski gledatelji Eriku će ponovno moći gledati na malim ekranima. Naime, pojavit će se u glavnoj ulozi u seriji 'Te doy la vida', koja se snimala u Meksiku za vrijeme najstrožeg lockdowna.