Obavijesti

Show

Komentari 15

Vraća se slavni kulinarski show, najmlađi kandidat ima 7 godina

Vraća se slavni kulinarski show, najmlađi kandidat ima 7 godina
4

Princip ocjenjivanja isti je kao i prije, sva ta ukusna jela proći će strogi, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka i već dobro uigranog žirija u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka

VIDEO

U novoj sezoni showa kuhat će pet timova koji su gledateljima poznati otprije te će se pripremati slane i slatke delicije, koje svi vole vidjeti na blagdanskom stolu. Sva jela ocjenjivat će dobro poznati trio - Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček koji do zadnjeg trena neće znati tko su kandidati i što su im pripremili.

Mirisi božićnog pečenja i slasnih kolačića šire se setom novog RTL-ova showa prigodna imena 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'. Ovo posebno izdanje emisije pratit će kuhanje pet različitih timova, koji će se okušati ne samo u pečenju slastica nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći za blagdanskim stolom diljem Hrvatske. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Špiček se čuva pandemije

Pokretanje videa...

00:53

Princip ocjenjivanja isti je kao i prije, sva ta ukusna jela proći će strogi, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka i već dobro uigranog žirija u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Domagoja Jakopovića Ribafisha. No osim već poznate voditeljske i sudačke postave, u ovom će se specijalu vidjeti još neka poznata imena, a o čemu je točno riječ, zna producentica showa Danijela Habek.

- Prvi smo se put odlučili pozvati kandidate koji su prije sudjelovali u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i ostavili dobar dojam na žiri i gledatelje, ali novitet je taj da parovi ove sezone ne kuhaju sami, nego dolaze s pojačanjem i u timovima će kuhati po četiri osobe. Većina su timova obitelji, a zanimljivo je istaknuti da najmlađi natjecatelj ima samo sedam godina! Zbog toga je ovaj božićni specijal poseban jer je to show za cijelu obitelj, vrlo pozitivan i zabavan, a gledatelje zaista očekuje jedan duhovit, edukativan i topli obiteljski sadržaj za hladne zimske dane - otkriva Habek koja je imena natjecatelja odlučila zadržati u tajnosti od žirija sve do prvog kušanja.

- Naš ulazak u studio bio je totalno spontan, a Špiček, Pažanin i ja smo bili nepripremljeni jer nismo imali pojma tko su kandidati i što kuhaju. U tom trenutku zaista ne znamo koga ćemo zateći na setu i tko će nam donijeti jela na kušanje. Ništa nam nije bilo jasno, bili smo u potpunom mraku… - priznala je Klemenčić koja se raduje isprobavanju novih jela te se nada da će „propalih slučajeva“ biti što manje.

Uz blagdanske delicije, i studio emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' bit će prikladno ukrašen te će svi na setu, ali i pred malim ekranima, imati osjećaj da je Božić stigao.

- Jako se veselim božićnom duhu, klopi i papanju keksića uz televizor pod debelom dekom. Prema tome, što se čeka? - izjavljuje Ribafish koji je vrlo uzbuđen oko početka novog showa. 

Recept za idealne blagdane je spreman - omiljeni žiri, iskusni i zabavni kandidati, ukusna jela i mirisni kolačići, sve to pomiješamo i dobije se božićno izdanje 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koje gledatelji mogu očekivati uskoro na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život