Obavijesti

Show

Komentari 52

Vratila se još jača: Bekvalac je prvi put pjevala nakon napada

Prije nego što je Nataša izašla na pozornicu, dočekala ju je poruka nepoznatog udvarača. Zaljubljeni muškarac smatra da je pjevačica jaka žena

VIDEO

Pjevačica Nataša Bekvalac (37) je prvi put nakon obiteljskog zlostavljanja izašla na pozornicu i zapjevala. Njezin nastup na beogradskom splavu publika je jedva dočekala.

Prije nego što je izašla na pozornicu, dočekala ju je poruka nepoznatog udvarača. Zaljubljeni muškarac smatra da je Nataša jaka žena. Naziva je svemirom, suncem, mjesecom, ali i oblacima. Pjevačica je, napisao je, njemu sve. Ostavio joj je svoj broj i čeka da mu se javi.

- Moja lijepa Nataša. Večeras sam iz Beča došao samo zbog tebe. Ali nemam snage prići ti. Ja ću te zaštititi, čuvati i voljeti - napisao je obožavatelj Nataši.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bekvalac je prvi put pjevala nakon više od dva mjeseca izbivanja iz javnosti i napada muža Luke Lazukića (37) na nju. Prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je sudu optužni prijedlog protiv njezina muža Lazukića kojim ga tereti da je izvršio obiteljsko nasilje nad suprugom.

Ako mu se dokaže krivnja, mogao bi u zatvor na tri godine. Također su mu produljili mjeru zabrane prilaska i komunikacije s Bekvalac koja će vjerojatno potrajati do okončanja procesa. Natašina bol kao da se utišala pa je pjevačica na poseban način najavila svoj povratak na scenu.

“Svoje mi strahove pod kožu uvlačiš, neće me boljeti gdje god me udariš. Svoje mi poraze lijepiš na obraze i sada vidim da ista sam ko’ ti”, stihovi su njezine pjesme “Najgora”. Splav na kojemu je Bekvalac pjevala bio je prepun, a obožavatelji su je zasipali cvijećem i ljubavnim porukama.

 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Razumiju se

Natašina šogorica Ana Kalinić rekla je da je njezin brat psihijatrijski slučaj i žali zbog neugodnosti koje joj je napravio. Neustrašiva pjevačica je prvi put nakon obiteljskog nasilja izašla na pozornicu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…