Show

Komentari 61

Vrećo u elegantnoj kombinaciji: 'Lijep sam i tako se i osjećam'

Vrećo u elegantnoj kombinaciji: 'Lijep sam i tako se i osjećam'

Fotografirao se u crnim hlačama, bijeloj košulji te sakou, a na glavi je nosio šešir visokog oboda. Cijelu ovu kombinaciju upotpunio je crno-bijelom torbicom sa zanimljivim detaljima

Bosanskohercegovački glazbenik Božo Vrećo (38) poznat je po svom ekstravagantnom stilu koji rado pokazuje javnosti. Ovog puta pohvalio se elegantnom kombinacijom koju je odabrao za zatvaranje 27. Sarajevskih muzičkih večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 27 SVEM u Narodnom pozorištu u Sarajevu i sjajni Krilov. Lijep sam i tako se i osjećam - napisao je glazbenik uz fotografiju na Instagramu.

Pozirao je u crnim hlačama, bijeloj košulji te sakou, a na glavi je nosio šešir visokog oboda. Cijelu ovu elegantnu kombinaciju upotpunio je crno-bijelom torbicom sa zanimljivim detaljima. Sudeći po komentarima, oduševio je pratitelje.

- Nisi ti lijep. Ti si moja magično moćna najljepša devetina - napisala je jedna od pratiteljica.

- Kao dijamant, dragocjen i vrijedan - dodala je druga.

- Unikat u svakom pogledu - zaključila je treća.

Podsjetimo, pjevač se jednom prilikom oglasio i pisao o osobama koje ga napadaju zbog njegovih pjesama i osobnosti.

- Pogledajte mili moji koliko mržnje postoji oko nas, pogledajte komentare 'samoprozvanih vjernika' koji u sebi nemaju niti zrno čiste vjere, i kamenovali su me i prokleli, da ne govorim o prijetnjama, uvredama, samo zato što sam Božo Vrećo, što živim svoj život i stvaram umjetnost koja je prepoznata u svijetu od onih koji znaju što je i muzika i umjetnost i vrjednoća - napisao je tada na Instagramu.