Obavijesti

Show

Komentari 3

Vruća izdanja: Na listi najboljih nogu mjuzikala vodi Gregorić

Vruća izdanja: Na listi najboljih nogu mjuzikala vodi Gregorić

Bojana Gregorić je u mjuziklu Chicago u Komediji odigrala jednu od najseksi uloga ikad, a iste se i sama prisjetila prije par godina objavivši fotografije izvedbe na svom Instagram profilu

VIDEO

Otkako je ponovno krenuo show 'Ples sa zvijezdama' svi pričaju o isklesanim nogama plesačica i zvijezdi koje se ondje natječu. U drugoj epizodi najviše su kože pokazale plesačica Helena Janjušević, blogerica Sonja Kovča i jedna od glavnih plesačkih zvijezda, očaravajuća Valentina Walme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kratkim haljinama i prorezima "do gaća" djevojke su u prošloj epizodi hipnotizirale gledatelje, ali pri spomenu najboljih ženskih nogu većini prvi na pamet padnu mjuzikli. Od legendarnog Chicaga do Cabareta, noge poznatih glumica privlačile su poglede. Ovo je lista najboljih nogu u mjuziklima strane i domaće produkcije.

1. Bojana Gregorić u Chicagu

Bojana je od 2004. do 2008. godine u kazalištu Komedija igrala ulogu Velme Kelly u 'Chicagu', a tog se zlatnog doba i sama prisjetila prije par godina objavivši fotografiju iz predstave na Instagramu. Mnogi ovo njezino izdanje nazivaju najseksi izdanjem u karijeri.

2. Liza Minnelli u Cabaretu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lizaminnelli

Objavu dijeli 🅰lessandr🅾️ (@alessandroeffe)

Filmska izvedba Cabareta s Lizom Manelli u glavnoj ulozi najpoznatija je verzija ovog mjuzikla, a Liza je za svoju izvedbu 1973. godine osvojila nagradu Oscar. Nagradu bi, smatraju mnogi, trebala osvojiti i za najbolje noge u mjuziklu, zbog čega smo je i smjestili na sam vrh ove ljestvice.

3. Nicole Kidman u Moulin Rougeu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@_annieleibovitz shooting #moulinrouge

Objavu dijeli Bri (@couturepolaroid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@_annieleibovitz shooting for #moulinrouge

Objavu dijeli Bri (@couturepolaroid)

Glumica Nicole Kidman jednu od svojih najseksi uloga odigrala je upravo u Moulin Rogueu. Glumica je ulogu kurtizane Satine odigrala prije gotovo 20 godina, a prije par godina prisjetila se jedne od najpoznatijih scena s glumcem Ewanom McGregorom koja je bila gotovo u potpunosti improvizirana. 

- Sjećam se scene sa slonovima i kako smo je snimali, bila je toliko smiješna - rekla je Nicole i objasnila kako mnogo onoga što su njih dvoje 'izveli' uopće nije bilo predviđeno scenarijem.

4. Olivia Newton-John u Briljantinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olivia Newton-John and John Travolta at the premiere of Grease 🎸

Objavu dijeli films & everything else 🥀🎞 (@amviews_)

Malo tko se ne sjeća one scene u kojoj John Travolta i Olivia Newton-John plešu na školskom igralištu, a njoj u crnim, kožnim tajicama mnogi tada nisu mogli odoljeti, a i na premijeru filma stigla je u sličnom, pripijenom izdanju.

5. Cher i Christina Aguilera u Burleski 

Film o mladoj djevojci u usponu i bivšoj plesačici koja joj daje posao u klubu u kojem se izvodi izazovna burleska podigao je strasti 2010. godine kad je izašao. I dan danas možemo reći da su Cher i Christina odigrale najseksi uloge svojih karijera u ovom filmu, a posebno očarani svi su bili baš njihovim isklesanim nogama.

Mjuzikli su, neovisno o tome pokazuju li glumice u njima noge ili ih skrivaju, jedan od popularnijih glazbenih žanrova na kazališnim daskama i u kinima. Dobra je vijest što ćete prvu hrvatsku YouTube mjuzikl seriju 'Savršen spoj' uskoro moći pratiti i kod nas, točnije na JoomBoos YouTube kanalu. Pripremite se!

PAZITE AKO STE U VEZI S OVAKVOM OSOBOM: Blizancima ne smijete ništa reći, ali ovaj horoskopski znak je još gori

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti