Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Vrući ritam: Mario Petreković će mrdati guzom poput J. Lo

Ana Maras nije se htjela prerušiti u Jennifer Lopez pa je iskoristila džokera. Njezina zamjena bit će Mario Petreković koji je spremno prihvatio glumičinu ponudu

Foto: NOVA TV/Youtube
14 komentara

Ne poznajem nijednog muškarca koji se pretvara u ženu uspješnije i s većom lakoćom od Petrekovića. Nisam ga bez veze odabrala za džokera, rekla je Ana Maras (35).

Glumica je u prošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' dobila zadatak prerušiti se u Jennifer Lopez. Teško joj je palo da u tjedan dana mora naučiti mrdati stražnjicom i transformirati se u seksepilnu pjevačicu, pa je zamolila Marija Petrekovića (38) da je zamijeni na sceni. Pobjednik prve sezone showa oduševljeno je prihvatio glumičinu ponudu.

- Trenirao je tjedan dana bez prestanka i mislim da će pomesti konkurenciju. Toliko mu je bilo zabavno biti J.Lo da je imitirao njezin glas i kad smo se čuli telefonom poslije proba - rekla je Maras.

Foto: Branko Banjac Frizura po mjeri: Mario je spleo svoju bujnu kosu u pletenice i navukao periku kakvu J.Lo nosi u spotu ‘Ain’t Your Mama’

Petreković će mrdati stražnjicom i prati kuhinjski pod baš kako to pjevačica radi u originalnom spotu za pjesmu 'Ain’t Your Mama'. Mario je u prvoj sezoni pjevao kao Tina Turner, Lionel Richie i Mrle iz Leta 3, a publiku je osvojio transformacijom u Beyonce.

- Puno je veći problem maskirati muško međunožje u trikou. Dobio sam priručnik kako se to radi, upute gdje se lijepe suvišni organi. Ali imao sam nezgodu na probi. Dio muškog instrumentarija mi je ispao iz uskog trikoa, pa sam sjeo na njega - šalio se tad Petreković.

Foto: Branko Banjac Sati pred ogledalom Petrekoviću je: Najteži dio zadatka bio satima mirno sjediti pred zrcalom

 

'Žao mi je što sam ovu ulogu prepustila Petrekoviću jer sam htjela naučiti plesati'

Ana je požalila što je već iskoristila džokera

Naši partneri pišu
Message