Obavijesti

Show

Komentari 23

Weinstein je slomio i 'Cersei': Poslije sam plakala u autu...

Weinstein je slomio i 'Cersei': Poslije sam plakala u autu...
1

Glumica koju ljubitelji serije 'Igra prijestolja' poznaju kao kraljicu Cersei progovorila je o svom iskustvu s moćnim producentom Harveyjem Weinsteinom koji je desetljećima zlostavljao žene

VIDEO

 Glumica Lena Headey (44) odlučila je progovoriti o susretima s producentom Harveyom Weinsteinom (65) koji se nosi s brojnim seksualnim optužbama.

Čak 40 žena progovorilo je o njegovim maltretiranjima. Lena se s njim susrela dva puta.

- Prvi put sam neugodno iskustvo imala na filmskom festivalu u Veneciji, gdje sam došla zbog filma 'Braća Grimm'. Za vrijeme snimanjama tog filma, redatelj Terry Gilliam me stalno maltretirao. U jednom trenutku, šetala sam s Weinsteinom, on je odjednom stao i nasrnuo na mene, kao da će me poljubiti. Samo sam se nasmijala - prisjetila se Heady koja je u seriji 'Igra prijestolja' utjelovila Cersei Lannister.

Bila je, dodaje, iskreno šokirana. Pomislila je da se radi o šali. 

- Rekla sam mu  da bi to bilo kao da ljubim svog oca. Nagovorila sam ga da se vratimo na mjesto gdje ima ljudi. Od tada nisam glumila ni u jednom filmu studija Miramax - 

- Bila sam iskreno šokirana. Mislila sam da je to neka šala. Rekla sam  mu da bi to bilo kao da ljubim svog oca. Nagovorila sam ga da se vratimo na mjesto gdje ima ljudi. Od tada nisam glumila ni u jednom filmu studija Miramax - piše glumica o suosnivaču Miramaxa te kasnije 'The Weinstein Company', kuće pod čijim su okriljem nastali mnogi oskarovski filmovi. 

Drugi put kada se suočila s njime bilo je godinama kasnije. 

2012 Kennedy Center Honors Gala Dinner

- Imali smo sastanak s producentima u losandđeleskom hotelu. Mislila sam da će se raditi o poslu. Harvey me počeo ispitivati o ljubavnom i seksualnom životu, a ja sam mu nekoliko puta ponovila da želim isključivo pričati o poslu. Prevrtali smo teme o filmovima, a zatim me pozvao gore u sobu da mi pokaže scenarij - priča Lena. 

Čim su ušli u dizalo, atmosfera se, prisjetila se, promijenila i ona se naježila od neugode. Iako mu je ponavljala da ne misli imati ništa s njim, stavio joj je ruku na leđa i gurao ju niz hodnik do njegove sobe. Ona mu je uspjela izmaći. 

- Osjećala sam se bespomoćno. Došli smo do njegove sobe, ali ključ nije radio. Bio je bijesan. Čvrsto me primio za ruku, odvukao me u dio hodnika i rekao mi je: 'Nemoj nikome reći za ovog, ni svom menadžeru, ni agentu - kazala je Lena. Nakon toga, otkriva, ušla je u svoj auto i plakala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin