Show

Komentari 39

Will Smith je dao ostavku na Akademiji: 'Spreman sam na sve posljedice koje spremaju'

Will Smith je dao ostavku na Akademiji: 'Spreman sam na sve posljedice koje spremaju'

Za promjenu je potrebno vrijeme i ja sam predan da radim kako bih osigurao da nikada više ne dopustim da nasilje nadvlada razum, rekao je Smith i otkrio da više nije član Akademije filmske umjetnosti i znanosti

Nakon što je ošamario voditelja Chrisa Rocka na pozornici na dodjeli Oscara prošlog vikenda, glumac Will Smith je u petak izjavio da više nije član Akademije filmske umjetnosti i znanosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dajem ostavku na članstvo u Akademiji filmske umjetnosti i znanosti i prihvatit ću sve daljnje posljedice koje Odbor smatra prikladnim. Za promjenu je potrebno vrijeme i ja sam predan da radim kako bih osigurao da nikada više ne dopustim da nasilje nadvlada razum - rekao je Smith u izjavi koju je za CNN podijelio njegov publicist.

Podsjetimo, glumac Will Smith ustao se iz gledališta i ošamario na pozornici glumca Chrisa Rocka (57) nakon što se ovaj našalio na račun njegove supruge, glumice Jade Pinkett Smith (50). Rock ju je usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave. Jada inače boluje od alopecije i gubitka kose.