Show

Komentari 24

Zatvorili ulicu: Owena i Salmu štite kišobranima od paparazza

Zatvorili ulicu: Owena i Salmu štite kišobranima od paparazza

Američki glumac Wilson oduševljen je Splitom, cijeli vikend vozio se u ležernom izdanju biciklom po gradu, fotografirao se s prolaznicima, a dokazao se i kao gurman

Owen Wilson (50) s obitelji se u Splitu pojavio već prošlog tjedna. Došao je na snimanje filma 'Bliss', a sad mu se pridružila i Salma Hayek (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimali su u Galeriji Meštrović, a zbog toga su zatvorili dio ulice, koja je zbog toga postala jednosmjerna. U toj ulici stanuje i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum (58). 

Producentska ekipa brine se da glumcima ne smeta sunce, kao i paparazzi te slučajni prolaznici koji prolaze oko seta. 

Američki glumac oduševljen je Splitom, cijeli vikend vozio se u ležernom izdanju biciklom po gradu, fotografirao se s prolaznicima, a dokazao se i kao gurman.

Obišao je nekoliko restorana, a osoblje kaže kako se vidi da se razumije u ribu. Nije tražio nikakav poseban tretman.

Salma je već u travnju i svibnju s kolegama Samuelom L. Jacksonom (70) i Ryanom Reynoldsom (42) bila u Rovinju, Rijeci, Karlovcu i Zagrebu gdje su snimali film 'Hitman's Bodyguard'.

Da im se svima, od dana kada su stigli, Hrvatska jako sviđa moglo se vidjeti na njihovim društvenim mrežama gdje su objavljivali sve što rade, vole i kupuju kod nas. Tako smo, između ostalog, Samuela mogli vidjeti kako kupuje domaći med, jede kokice na Cvjetnom trgu, posjećuje zagrebački Muzej suvremene umjetnosti, jede u našim restoranima, a Salmu kako pije istarsko vino, sa suprugom šeta na Brijunima, ide u lov na tartufe i još mnogo štošta.

- Hvala svima na odličnoj avanturi - zahvalila se Hayek. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci