Obavijesti

Show

Komentari 7

Xena ratnica za neprepoznati: Sada se bori za zaštitu Zemlje

Xena ratnica za neprepoznati: Sada se bori za zaštitu Zemlje
19

Glumica je nakon velikog uspjeha serije 'Xena-princeza ratnica' 'zanemarila' glumu te ponekad gostuje u serijama, no posvetila se obitelji, pjevanju i humanitarnom radu

VIDEO

Oprostite, ljudi, ali ništa od oživljavanja Xene. Voljela bih da se to dogodi jednog dana, no do tada će to ostati samo u fazi želja, rekla je Lucy Lawless (50) prije dvije godine. Lawless se proslavila ulogom u seriji 'Xena-princeza ratnica' kada je imala 27 godina, a zaštitni znak joj je bila duga, crna kosa sa šiškama. 

Lucy je nakon velikog uspjeha 'zanemarila' glumu te ponekad gostuje u serijama, no posvetila se obitelji, pjevanju i humanitarnom radu. Lawless se rodila na Novom Zelandu, a s mužem, filmskim producentom Robertom Tapertom (63) te kćeri Daisy (30) i sinovima Judahom (16) i Juliusom (18) živi u Los Angelesu. 

Nekadašnja zvijezda više nema prepoznatljivu crnu kosu, nego kratku plavu, a na društvenoj mreži ju prati 140.000 fanova. Lucy svoju 'staru' popularnost koristi u dobre svrhe kao što su spašavanje Arktika. Usto sudjeluje u akcijama Greenpeacea, organizacije za zaštitu okoliša.

- Spasite Arktik. Xenini fanovi za Majku Zemlju - istaknula je Lawless prije nekoliko mjeseci. Ove godine je serija 'Xena-princeza ratnica' imala 23. godišnjicu od početka emitiranja. Za mnoge fanove je lik koji je utjelovila Lucy ikona feminizma i LBGT zajednice kao i simbol ženske snage. 

Lawless zapravo nije bila prvi izbor za ulogu ratničke princeze nego britanska glumica Vanessa Angel (51). No ona se razboljela i nije mogla putovati avionom na set, pa je Tapert odabrao Lucy s kojom se kasnije oženio. 

Xena je isprva trebala biti plavuša, no Lawless je obojila kosu u crnu. Usto je predložila da njezin lik izgleda poput argentinske tenisačice Gabriele Sabatini (48). Naime, glumici se svidjelo kakav dojam Sabatini ostavlja u teniskom svijetu. 

- Rekla sam: 'Zašto ne bi mogla Xena biti poput nje? Ona je velika i ima tamnu kosu'. Srećom, prihvatili su prijedlog, inače bi mi kosa otpala kada bi ju pokušali održati plavom - istaknula je svojedobno Lucy. 

Go Red For Women Red Dress Collection - New York

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Soraja ili Ava Karabatić?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina