Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Xena ratnica za neprepoznati: Sada se bori za zaštitu Zemlje

Glumica je nakon velikog uspjeha serije 'Xena-princeza ratnica' 'zanemarila' glumu te ponekad gostuje u serijama, no posvetila se obitelji, pjevanju i humanitarnom radu

Foto: Pixsell/Instagram
7 komentara

Oprostite, ljudi, ali ništa od oživljavanja Xene. Voljela bih da se to dogodi jednog dana, no do tada će to ostati samo u fazi želja, rekla je Lucy Lawless (50) prije dvije godine. Lawless se proslavila ulogom u seriji 'Xena-princeza ratnica' kada je imala 27 godina, a zaštitni znak joj je bila duga, crna kosa sa šiškama. 

Foto: IMDB

Lucy je nakon velikog uspjeha 'zanemarila' glumu te ponekad gostuje u serijama, no posvetila se obitelji, pjevanju i humanitarnom radu. Lawless se rodila na Novom Zelandu, a s mužem, filmskim producentom Robertom Tapertom (63) te kćeri Daisy (30) i sinovima Judahom (16) i Juliusom (18) živi u Los Angelesu. 

Foto: Instagram/orijent

Nekadašnja zvijezda više nema prepoznatljivu crnu kosu, nego kratku plavu, a na društvenoj mreži ju prati 140.000 fanova. Lucy svoju 'staru' popularnost koristi u dobre svrhe kao što su spašavanje Arktika. Usto sudjeluje u akcijama Greenpeacea, organizacije za zaštitu okoliša.

- Spasite Arktik. Xenini fanovi za Majku Zemlju - istaknula je Lawless prije nekoliko mjeseci. Ove godine je serija 'Xena-princeza ratnica' imala 23. godišnjicu od početka emitiranja. Za mnoge fanove je lik koji je utjelovila Lucy ikona feminizma i LBGT zajednice kao i simbol ženske snage. 

Foto: IMDB

Lawless zapravo nije bila prvi izbor za ulogu ratničke princeze nego britanska glumica Vanessa Angel (51). No ona se razboljela i nije mogla putovati avionom na set, pa je Tapert odabrao Lucy s kojom se kasnije oženio. 

Foto: Instagram/orijent

Xena je isprva trebala biti plavuša, no Lawless je obojila kosu u crnu. Usto je predložila da njezin lik izgleda poput argentinske tenisačice Gabriele Sabatini (48). Naime, glumici se svidjelo kakav dojam Sabatini ostavlja u teniskom svijetu. 

Foto: Instagram/orijent

- Rekla sam: 'Zašto ne bi mogla Xena biti poput nje? Ona je velika i ima tamnu kosu'. Srećom, prihvatili su prijedlog, inače bi mi kosa otpala kada bi ju pokušali održati plavom - istaknula je svojedobno Lucy. 

Go Red For Women Red Dress Collection - New York | Autor: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Soraja ili Ava Karabatić?

Naši partneri pišu
Message