Show

Komentari 98

Za godišnjicu: Čuček krio prvi brak pa ga je Jelena razotkrila

Za godišnjicu: Čuček krio prvi brak pa ga je Jelena razotkrila

Glumac je u svojim dvadesetima bio u kratkom braku s tajnovitom Anom, Njegovu ljubavnu avanturu iz mladosti prokazala je njegova druga supruga Veljača

Druga godina nam je braka i drugi brak za oboje. Dva je naš čarobni broj, rekla je Jelena Veljača (36). Scenaristica i producentica je godišnjicu braka s glumcem Draženom Čučekom (47) proslavila u restoranu u centru Zagreba.

Jelena je otkrila kako je to bila večer samo za nju i supruga, pa je njihova kći Lena (1) ostala kod kuće. Dražen ju je već ujutro razveselio ogromnim buketom cvijeća, koji je posebno naručio od akademskog slikara i cvjećara Saše Šekoranje.

Drugu godišnjicu braka paru su čestitali brojne kolege, među njima Tarik Filipović (45), Ana Majhenić (36) i Marijana Mikulić (35).

Dok je poznato da je Zagrepčanka bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (37) od 2009. do 2012., manje je poznato da je i Čuček bio u kraćem braku.

Kako doznajemo od njegovih prijatelja, nikad nije volio pričati o prvoj supruzi Ani.

Jelena i Dražen upoznali su se i zaljubili dok su pripremali predstavu“Prava stvar”, koja je premijeru imala krajem 2014., a u rujnu 2015. tajno su se vjenčali u Zagrebu.

- Zahvalni smo do neba što imamo tako sretno i smireno dijete kao Lenu - rekla je Jelena. Djevojčica je već s osam mjeseci glumila u uvodnoj špici serije “Prava žena”, uz glumca Filipa Juričića (36).

Najčitaniji članci