Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
77 komentara

Za koga su Rakitići? Ivan je iz Hrvatske, Raquel iz Španjolske

Rakitići su navijačka obitelj. Kad god Ivan igra, njegova Raquel i djeca žestoko navijaju. Kad je 2016. Ivan igrao utakmicu u hrvatskom dresu protiv Španjolske, rekao je da njegova žena tad izabrala njegov tim

Foto: Instagram
77 komentara

U 16.30 počinje povijesna utakmica - Hrvatska igra protiv Španjolske na Europskom rukometnom prvenstvu. Borimo se za zlato, koje još nismo osvojili na ovom natjecanju, a prvi put nakon deset godina ušli smo u finale!

POGLEDAJTE VIDEO:

Rakitići su navijačka obitelj. Kad god Ivan (31) igra, njegova Raquel (29) i djeca žestoko navijaju. Kad je 2016. Ivan u Francuskoj igrao utakmicu u hrvatskom dresu protiv Španjolske, rekao je da njegova žena tad izabrala njegov tim, a ne svoju rodnu zemlju.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

-  Za koga će navijati supruga? Pa, za mene, naravno. Za Hrvatsku - rekao je tada Ivan kojemu je supruga uvijek podrška. Međutim, sad Ivan ne igra, već je rukometna utakmica u pitanju pa se postavlja pitanje: 'Za koga navija Raquel, a za koga Ivan Rakitić?'

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Hrvatski nogometaš i njegova supruga ovo su ljeto proslavili osmu godišnjicu ljubavi. Bračni par Rakitić i inače rado objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji uvijek ih obasipaju komentarima. Španjolku na Instagramu prati 730 tisuća ljudi.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Jedna je od najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskoj, a navijači Barcelone je obožavaju. Raquel i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a kako često znaju govoriti, njihova je ljubavna priča započela kao u filmu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message