Obavijesti

Show

Komentari 24

Za 'Mercuryjem' su lude žene, a tu je i njegov brat blizanac...

Za 'Mercuryjem' su lude žene, a tu je i njegov brat blizanac...
27

Glumac Rami Malek odrastao je u Los Angelesu uz stariju sestru, liječnicu Yasmine i brata blizanca, učitelja Samija. Od brata je stariji četiri minute. Govore mu da sliči i na pjevača Brunu Marsa...

VIDEO

Američkog glumca egipatskog porijekla Ramija Maleka (37) uloga glazbene legende Freddieja Mercuryja u filmu 'Bohemian Rhapsody' zadnjih je mjeseci vinula u visine i priskrbila mu novu vojsku fanova. Glumac, koji se prvotno proslavio u seriji 'Mr. Robot', te imao uloge u filmovima 'Noć u muzeju 3', 'Need for speed' i 'Sumrak saga 2', kaže kako o današnjem uspjehu nije mogao niti sanjati. 

World Premiere of

Kako bi se što bolje pripremio za ulogu, Rami je mjesecima nosio protezu da bi imao prepoznatljivi Mercuryjev zagriz za koji je on vjerovao da mu daje specifičnu boju glasa.

- Prvi put kad sam stavio protezu osjećao sam se užasno nesigurno. Onda sam se zatekao da kompenziram nesigurnost uspravnim sjedenjem i elegancijom. I krenuo sam razmišljati - 'O, pa to je razlog zašto je Freddie bio to što je bio!' - otkrio je Malek prije mjesec dana u emisiji Jimmyja Fallona (44). 

Zbog uloge života, mnogi mu predviđaju Oscara, a za šarmom simpatičnog glumca 'poludjele' su i žene diljem svijeta.

Malek je trenutno u vezi s partnericom iz filma, 13 godina mlađom Lucy Boynton (24). Ona utjelovljuje Freddyjevu ljubav života Mary Austin, a par se zaljubio početkom godine na setu filma. 

2018 Governors Awards - Arrivals - Hollywood, California, U.S

Rami je odrastao u Los Angelesu uz stariju sestru, liječnicu Yasmine i brata blizanca, učitelja Samija (37). Oni ga često prate na filmskim premijerama, a brat je 1983. imao i manju gostujuću ulogu u indijskoj drami 'Agar Tum Na Hote'. Njihov otac Said bio je vodič u Kairu dok su živjeli u Egiptu, a majka Nelly je računovođa.

Rami je stariji četiri minute od jednojajčanog brata. Iako su pohađali različite škole, holivudski glumac je bratu, kako kaže, uskakao kada je on trebao glumiti u predstavama. 

- Brat mi zapravo nije jedini dvojnik. Često puta su me ljudi na cesti zaustavljali i pitali kada ću imati idući koncert jer bi me zamijenili za pjevača Brunu Marsa - našalio se Malek. 

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao