Obavijesti

Show

Komentari 76

Za njih je vrijeme stalo: Nećete vjerovati koliko su zaista stari

Za njih je vrijeme stalo: Nećete vjerovati koliko su zaista stari
1

Da, neke zvijezde izgledaju potpuno jednako kao što su izgledale prije 10 godina. Zahvaljujući dobrim genima, vojsci profesionalaca, prehrani, tjelovježbi, na njima se godine jednostavno ne vide

VIDEO

Mnoga lica koja često gledamo na velikim i malim ekranima 'nepravedno' su mladolika, čak toliko da živimo u zabludi da su dvostruko mlađi nego što jesu. 

Dobar primjer je Gwen Stefani. Pjevačica grupe 'No Doubt', s kojima je 'žarila i palila' sredinom devedesetih godina, majka je troje djece i ima 46 godina. Za sve kojima je poznata od početka karijere, Gwen će zauvijek imati 'dvadesetak' godina. 

Radio Disney Music Awards - LA

 

Svima je zavrtjela glavom prije 20 godina, kada je u filmu 'Od sumraka do zore' zaplesala s golemom zmijom oko tijela, a iako će u rujnu proslaviti 50. rođendan, Salma Hayek i dalje se je prava 'bomba'. S bivšim suprugom Francois-Henrijem Pinaultom ima kći Valentinu Palomu (9). 

Premiere Of Momentum Pictures

Jared Leto ima... 44 godine?! Glumac i frontmen grupe '30 Seconds to Mars' svoj mladolik izgled može zahvaliti i stilu odjevanja. Leto ne bježi od najnovijih trendova i 'hrabrih' odjevnih kombinacija, a voli eksperimentirati i s frizurama. Glumac izgleda gotovo jednako kao i na početku karijere, a jedino što mu se na licu mijenja je dužina brade.

Jared Leto out in New York

Jennifer Aniston već godinama prozivaju najljepšom ženom na svijetu. Iako je korigirala nos, kako je rekla, zbog devijacije septuma, lice slavne 'prijateljice' kao da se ne mijenja s godinama. Svoja jutra, otkrila je, počinje meditacijom, a voli vježbati i jogu. Vjerovali ili ne, Jen ima 47 godina

542914_028

 

Halle Berry (49) tek se nedavno pridružila 'Instagram svijetu' gdje nas gotovo redovno podsjeća da je i dalje jedna od najatraktivnijih zvijezda. Glumica se 'fotkala' i u bikiniju te zadivila nemoguće utegnutim tijelom. 

PA/Pixsell

 

Izgled Keanu Reevesa (51) već godinama je misterij. Glumac danas izgleda gotovo jednako kao prije 20 godina. Nakon što je netko na pronašao fotografiju muškarca iz 16. stoljeća koji jako sliči slavnom glumcu, razvila se teorija da je Keanu besmrtan. Toj teoriji posvećena je i cijela jedna internetska stranica.

Pixsell

I domaće zvijezde dobro znaju 'tajnu' mladolikosti. Tako je, na primjer, zaista teško povjerovati da je 'vrckava' Danijela Martinović nedavno proslavila 45. rođendan. 

 

Boris Novković (48) njeguje istu frizuru i stil godinama, stoga ostavlja dojam kao da nije ostario niti dana, a njegov 'trik' pali i kod mlađih dama. Trenutno je zaručen za 19 godina mlađu politologinju koju je upoznao preko Facebooku. 

Pixsell

Kako za svjetske, tako i za domaće dame, četrdesete su 'nove tridesete'. Bojana Gregorić u 44. godini izgleda bolje no ikad. Glumica sa Enesom Vejzovićem ima dvoje djece, a kćer Zoe rodila je 2010. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja