Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
83 komentara

Za tjelohraniteljem je patila, a u Pakistanu je ljubila liječnika

Michael Gibbins, princezin privatni tajnik tvrdi kako je Diana Charlesa prevarila s pet muškaraca no spominjale su se njezine veze i s drugim muškarcima

Diana, Princess of Wales retrospective
Foto: Anwar Hussein
83 komentara

U tom braku nas je bilo troje pa je bila prevelika gužva, ispričala je princeza Diana novinaru Martinu Bashiru.

Princ Charles je oduvijek volio Camillu, a Dianom se oženio na nagovor majke. Camilla je katolkinja, a po tradiciji bi prinčeva supruga trebala biti protestantkinja.

Prije braka Diana i Charles vidjeli su se svega trinaest puta. Priča se kako je uplakanoj Diani, koja je zbog Charlesove bešćutnosti doživjela napadaj histerije, princ William dodavao maramice kroz rupu u podu jedne od kupaonica Buckinghamske palače i pitao je nevinim glasićem:

- Mamice, zašto plačeš?

Diana, Princess of Wales retrospective | Autor: Anwar Hussein Foto: Anwar Hussein Dan vjenčanja Diane i Charlesa, 29. srpnja 1981., proglašen je državnim praznikom u Britaniji

Diana se jadala kako je Camilla konstantno nazočna u njihovoj vezi te je sreću odlučila potražiti u ljubavnicima.

- Ljubila je bivšeg engleskog ragbijaškoga kapetana Willa Carlinga, tjelohranitelja Barryja Mannakeeja, topnika Jamesa Hewitta, glasnogovornika Lotusovih automobila Jamesa Gilbyja i trgovca umjetninama Olivera Hoarea - izjavio je na sudu Michael Gibbins, princezin privatni tajnik.

Iako tajnik tvrdi kako je Diana Charlesa prevarila s pet muškaraca, spominjale su se njezine veze i s drugim muškarcima.

Foto: Denis Lončar/privatni album Barry Mannakee je Diani bio tjelohranitelj i prvi ljubavnik

Simone Simmons, Dianina alternativna liječnica, tvrdila je kako je princeza ljubovala i sa sinom američkog predsjednika i poznatim zavodnikom Johnom Kennedyjem Juniorom. Ali tu informaciju nitko nije shvatio ozbiljno.

Zanimljivo je kako, iako se u Engleskoj preljub sa ženom kralja ili prijestolonasljednika još od 1351. godine smatra veleizdajom kažnjivom čak i smrću, nitko od ljubavnika Lady Di nije odgovarao za vezu sa suprugom budućega kralja.

Iako je zakon nalagao, kraljica za bračnu nevjeru nije kaznila ni Charlesa ni Dianu, nego je 1995. zatražila da se razvedu. Nakon razvoda Diana je mogla nastaviti s ljubavnim avanturama, dok se Charles vratio Camilli.

Ubili ga jer je ljubovao s Dianom?

Prvi Dianin ljubavnik bio je njezin tjelohranitelj Barry Mannakee. Zbog veze s princezom maknut je s dužnosti, a poginuo je u prometnoj nesreći. Diana je mislila kako je izguran s ceste.

Foto: Marko Ercegović Producent Dodi al-Fayed poginuo je s Dianom u prometnoj nesreći

Dianin sin Harry zapravo nije princ?

Časnik James Hewitt, Dianin učitelj jahanja, bio joj je drugi ljubavnik. Budući da obojica imaju crvenu kosu, nagađalo se kako je Hewitt zapravo biološki otac princa Harryja, ali on je to opovrgnuo.

Foto: NewsSyndication, PA/PIXSELL

Skrivao se u prtljažniku

Zbog liječnika Hasnata Khana Diana je nekoliko puta putovala u Pakistan, a jedne ga je noći njezin batler uveo u Kensingtonsku palaču u prtljažniku automobila.

Ubili su je jer je bila trudna?

Diana je poginula s producentom Dodijem al-Fayedom. Njegov otac, milijarder Mohammed al-Fayed, izjavio je da su princezu ubili jer je bila trudna i zaručena s Dodijem.

Naši partneri pišu
Message