Obavijesti

Show

Komentari 11

Zaboravila na obitelj: ‘Mariah Carey je obična zla vještica’

Zaboravila na obitelj: ‘Mariah Carey  je obična zla vještica’
1

Sestra nam umire, a gdje je Mariah? Misli da je tako predivna, a zapravo je obična zla vještica. Toliko je bezosjećajna, govori brat. Dodao je da očekuje od Mariah da učini pravu stvar

VIDEO

Vjerujem da više novca troši na pseću hranu, nego što bi potrošila kako bi osigurala da naša sestra dobije odgovarajuću njegu, rekao je Morgan, brat Mariah Carey (45) u intervju za The Sun.

Kaže kako se nisu čuli više od dvije godine te da je za njene zaruke s milijarderom Jamesom Packerom saznao pročitavši vijest u novinama.

- Pokušao sam stupiti u kontakt s njom, ali me ignorira. U mailu sam joj napisao kako mi je supruga imala pobačaj i nije mi odgovorila - rekao Morgan ljutito. Dodao je da je to tipično Mariahino ponašanje jer ona uvijek mora biti u centru pažnje. Njihova sestra Alison (54) boluje od HIV-a, a čeka je teška operacija mozga i kralježnice.

- Sestra nam umire, a gdje je Mariah? Misli da je tako predivna, a zapravo je obična zla vještica. Toliko je bezosjećajna - govori brat. Dodao je da očekuje od Mariah da konačno učini pravu stvar. Lani je, kaže mislio da će Alison umrijeti i bdio je kraj nje u bolnici, dok se pjevačica nije udostojila ni pojaviti.

- I Alison ju je zvala, no Mariah joj nikad nije uzvratila poziv. Pretužna je to situacija- nastavlja. Morgan je i lani dao intervju gdje također nije štedio svoju mlađu sestru. Tada je rekao da će umrijeti baš kao Whitney Houston.

- Mislim da nikada nisam bio u njezinoj blizini dok je bila trijezna, a to je stvarno zastrašujuće - rekao je tada.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski