Obavijesti

Show

Komentari 84

'Zaboravile' grudnjake: Dame zavodile u prozirnim haljinama

'Zaboravile' grudnjake: Dame zavodile u prozirnim haljinama
29

Apsolutnu pažnju plijenila je Jourdan Dunn u crnoj, čipkastoj, prozirnoj haljini ispod koje nije nosila gaćice ni grudnjak. Sličnu kombinaciju odabrala je Cara Delevingne

VIDEO

Na dodjeli priznanja za ljude godine prema izboru časopisa GQ u utorak u Londonu sve je bilo u znaku prozirne čipke, dekoltea i proreza na haljinama. Kim Kardashian (33), koju je GQ proglasio ženom godine, crvenim tepihom prošetala je u bodiju od lateksa koji je istaknuo njene bujne grudi i prozirnoj, teškoj suknji s metalnim detaljima. Brižni suprug Kanye West (37) kavalirski je svojoj Kim popravio suknju koja se vukla za njom kako se ne bi spotaknula.

Ispod jednodjelnog kostima Daisy Lowe (25) nije odjenula grudnjak pa su joj se grudi prelijevale na sve strane dok je ponosno pozirala fotografima. Crvenim tepihom vladala je Jourdan Dunn (24) koja je mamila uzdahe okupljenih u crnoj, čipkastoj, prozirnoj haljini ispod koje nije nosila gaćice ni grudnjak. 

Cara Delevingne (22) dobro se zabavljala. Prije nego je počela pripito posrtati, zračila je seksepilom. Poput kolegice Dunn i Cara se odučila za crnu čipku. Mlađahna manekenka odjenula je prozirnu haljinu dubokog izreza ispod koje također nije nosila grudnjak, ali je ipak odjenula gaćice visokog struka.

Jessie J (26) nije birala čipku, ali se u zelenoj, svilenoj haljini dubokog izreza na lijevoj strani i još dubljeg dekoltea, pobrinula da svi vide kako ne nosi rublje. Najatraktivniji prorez na haljini pokazala je Rita Ora (23). Odabrala je sjajnu, lagano prozirnu, srebrnu haljinu i pokazala duge, osunčane noge. 

Trend s crvenog tepiha pokušala je pratiti i Lindsay Lohan (28). Odabrala je dugu sjajnu haljinu koja printom podsjeća na zebrine šare, a kroz veliki prorez pokazala je gole noge, no, rezultat nije bio spektakularan kao kod njenih kolegica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...