Obavijesti

Show

Komentari 122

Zaboravio je Barbaru: Farmer Tomislav već ima novu djevojku

Zaboravio je Barbaru: Farmer Tomislav već ima novu djevojku
1

Jako sam sretan što mi je Bog podario jednu takvu osobu s kojom sam trebao biti i prije. Očito sam bio slijep pored zdravih očiju, rekao je zaljubljeni Crnčević

VIDEO

Bivši farmer Tomislav Crnčević nakon burnog ljubavnog kraha s Barbarom Peterčić našao je novu ljubav. Riječ je o Osječanki Sandri Đurašević

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

- Presretan sam. Rodila se ljubav. Sandra je divna osoba. Ona mi je sve na svijetu. Bila je uz mene cijelo vrijeme dok su me napadali sa svih strana - rekao je za Dnevnik.hr. Uz Sandrinu pomoć prebolio je Barbaru koju oslovljava s 'dotična'.

- Njih dvije se ne poznaju. Sandra je rekla da takvu osobu niti ne želi upoznati - otkrio je i dodao da uskoro planiraju preseliti u Osijek. Sandra je Tomislava osvojila karakterom.

- Ima svoje ja, svoj karakter, zna što želi u životu, a i zgodna je. Jako sam sretan što mi je Bog podario jednu takvu osobu s kojom sam trebao biti i prije. Očito sam bio slijep pored zdravih očiju - kaže bivši farmer koji ljubavne poruke svojoj dragoj nerijetko upućuje i putem društvenih mreža.

- Uvjerio sam se da nakon kiše dolazi sunce. Jako nam je lijepo i nadam se da ćemo biti zajedno do kraja života - zaključio je Crnčević.

Podsjetimo, bivša natjecateljica realityja “Farma” Barbara Peterčić (25) optužila ga je da ju je fizički napao. Par se 2016. upoznao i zaljubio u showu. Napao ju je, tvrdi, početkom studenog, kad su se našli s prijateljima iz “Farme” u Zagrebu, a ujedno su tada slavili i godišnjicu svojih “farmerskih” zaruka.

Tomislav je potom iznio svoju verziju događaja.

farma

- Sve što je Barbara rekla je čista laž. U životu nisam udario ženu. Pogotovo ne nju. Još je volim. Mada mi je napravila svakakve stvari. Ne mogu vjerovati što priča. To sve radi zato što sam je ostavio - rekao je tada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...