Obavijesti

Show

Komentari 18

'Zabranjena ljubav' počela se emitirati na današnji dan: Evo gdje su danas glavni glumci...

'Zabranjena ljubav' počela se emitirati na današnji dan: Evo gdje su danas glavni glumci...
13

Od prve epizode koja je izašla 25. listopada 2004. godine se snimilo četiri sezone s ukupno 805 epizoda

VIDEO

Hrvatska hit serija 'Zabranjena ljubav' počela se emitirati na današnji dan 2004. godine. Od tada je snimljeno četiri sezone s ukupno 805 epizoda, a kroz seriju smo pratili zabranjenu ljubav između brata i sestre blizanaca koje su razdvojili na dan rođenja. Serija je bila puna uspona i padova i nevjerojatnih zapleta, a neki od glavnih glumaca i danas su poznati baš po njihovim ulogama u 'Zabranjenoj ljubavi'.

Mario Valentić objavio fotku s kolegicom iz serije 'Zabranjena ljubav': Povukla se iz javnosti
Mario Valentić objavio fotku s kolegicom iz serije 'Zabranjena ljubav': Povukla se iz javnosti

Zoran Pribičević

Glumca Zorana Pribičevića mnogi pamte po njegovoj ulozi Danijela Lončara. Radnja serije vrtjela se oko njega i njegove sestre blizanke Petre u koju se on zaljubio. Nakon dvije sezone je njegov lik u sapunici umro, ali je svakako ostao među najzapamćenijima. 

Nakon što je napustio seriju 'Zabranjena ljubav', doživio je ogroman uspjeh u svijetu glume. Pojavio se u hit seriji 'Larin izbor', gledali smo ga u 'Mamutici'. Posudio je svoj glas u nekim sinkroniziranim crtanim filmovima, a glumio je i u kazalištu. Zoran je imao uloge i u stranim produkcijama.

Osim glume, Zoran je osmislio i uspješnu aplikaciju 'Pričalica'. Zoran danas vodi obiteljski život. Sa suprugom Alenkom Žganjer vjenčao se 2011. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

Anita Berisha

Sestru blizanku u seriji glumila je Anita Berisha. Njen lik Petra Novak bio je jedan od onih oko kojih se vrtjela cijela radnja. Iako je imala vrlo uspješnu ulogu u seriji, Anita se nakon nje povukla iz svijeta glume i iz javnog života.

Nekoliko je puta bila statist u filmovima i serijama, a okušala se i kao voditeljica u dječjim emisijama. 

Nakon što se povukla iz glume se posvetila karijeri u ekonomiji, a danas vodi obiteljski život. Živi sa suprugom Markom Beljanom s kojim ima kćer.

Tomislav Miletić

Mario Valentić

Glumac Mario Valentić karijeru je započeo kao maneken, a postao je i Mister turizma. Nakon toga je dobio ulogu u 'Zabranjenoj ljubavi' gdje je glumio Bornu Novaka. 

Pojavio se i u 'Plesu sa zvijezdama' gdje je s partnericom Anom Herceg pobijedio. Pojavio se u brojnim domaćim serijama kao što su 'Bibin svijet', 'Hitna 94' i 'Dolina sunca'.

Uz glumu se bavi i fitnessom, a često na društvenim mrežama objavljuje svoje treninge i promovira zdrav život. Inače, Mario je po struci kineziolog.

Od 2016. godine je s Ljiljanom Mikić, s kojom ima sina Nou. Prije Ljiljane bio je u braku s Mirnom Maras s kojom ima sina Niku.

Antonija Šola

Glumicu i pjevačicu Antoniju Šolu brojni pamte po ulozi razmažene i problematične Tine Bauer. Nakon serije se okrenula pjevanju, a upravo je ona autorica stihova pjesme 'Srce nije kamen', koja je bila uvodna pjesma 'Zabranjene ljubavi'. Ista je pjesma 2006. godine bila prozvana najslušanijom pjesmom te godine. 

Od tada je Antonija postala jedna od naših najpoznatijih pjevačica, a nekoliko je puta nastupala i na Dori. Uz pjevanje se bavi i pisanjem tekstova, a stihove je pisala za Olivera Dragojevića, Ninu Badrić, Maju Šuput, Toše Proeskog i brojne druge.

Od 2021. godine je u vezi s frontmenom benda Ljubavnici Marijem Regeljom.

Petra Kurtela

Petru Kurtelu smo u 'Zabranjenoj ljubavi' gledali u ulozi Lane Kos. Nakon hit serije se nastavila baviti glumom, a pojavila se u nekoliko filmova i serija. Ipak, najviše se posvetila kazalištu.

Petra je sudjelovala i u prošloj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' gdje je plesala u paru s Damirom Horvatinčićem.

Kurtela je s partnerom Igorom Banovićem dobila sina Relju 2017. godine.

storyeditor/2023-04-07/PXL_060423_99255529.jpg

Mirna Medaković

Lik Maje Vuković, Bornine velike ljubavi, u seriji je glumila Mirna Medaković. Glumici je to bila prva televizijska uloga, a nakon snimanja prve sezone je upisala Akademiju dramske umjetnosti.

Goran Jakuš/Pixsell

Uspješna je u svijetu glume, gledali smo ju u brojnim filmovima i kazališnim predstavama. 

Mirna je 2017. godine postala majka Kaje i Zore.

Jelena Perčin

Slavnu glumicu Jelenu Perčin upoznali smo kao Anu Fijan u 'Zabranjenoj ljubavi'. Od tada se aktivno bavi glumom u kazalištu i na televiziji. 

Upravo je na setu serije 'Zora dubrovačka' upoznala Momčila Otaševića, za kojeg se vjenčala 2018. godine. Ranije ove godine objavili su da se razvode. Zajedno imaju dvoje djece. 

lavina

Mario Mlinarić

Prije nego što se okušao u glumi, Mario se bavio manekenstvom. Postao je prvi pratitelj Mistera turizma 2000. godine, a tri godine kasnije je dobio je titulu prvog pratitelja Mistera Hrvatske. Nešto kasnije, 2005. godine, pojavio se u 'Zabranjenoj ljubavi' u ulozi fotografa Jakova Barišića.

Sjećate se Danijela iz hit serije 'Zabranjena ljubav'? Omiljeni lik pojavio se na Štrudlafestu
Sjećate se Danijela iz hit serije 'Zabranjena ljubav'? Omiljeni lik pojavio se na Štrudlafestu

Njegova je uloga ostala zapamćena jer se tada po prvi put prikazala romansa između dva muškarca. U seriji je glumio do 2008. godine, a onda se pojavio u još nekoliko serija. Bio je i voditelj, a potom je otvorio i teretanu.

Danas se aktivno bavi sportom, a zbog svog znanja o fitnessu je 2017. godine postao jedan od trenera u prvoj sezoni 'Života na vagi'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: DRAŽEN ZEČIĆ U VEGE IZAZOVU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski