Obavijesti

Show

Komentari 7

Zabranjeni spot Magazinove hit pjesme Maslačak osvaja TikTok

Zabranjeni spot Magazinove hit pjesme Maslačak osvaja TikTok
5

Zahvaljujući Andrei Šušnjari Maslačak je pronašao svoje mjesto na Tik Toku iako na društvenim mrežama točno prije jedanaest godina spot ovog hita je uklonjen zbog neprimjerenosti jer je Andrea u ulozi domine bila previše za to vrijeme

VIDEO

Malo toga može iznenaditi Tončija Huljića (60) nakon dugogodišnje karijere, no izgleda da mu je mlađa generacija dokazala suprotno jer njegov hit 'Maslačak' koji je napisao 2011. godine je postao viralni hit na TikToku.

Zahvaljujući Andrei Šušnjari (34) 'Maslačak' je pronašao svoje mjesto na TikToku iako na društvenim mrežama točno prije jedanaest godina spot ovog hita je uklonjen zbog neprimjerenosti jer Andrea u ulozi domine je bila previše u to vrijeme.

- Nedavno sam otvorila i TikTok i shvatila da se ekipa 'nakačila' i to na način da me na koncerte u svoje gradove zovu tako što pjevaju 'Maslačak'. To se dopalo poznatim TikTokerima pa su i oni počeli pjevati i dijeliti 'Maslačak', pjesmu koja je sve ove godine bila nepoželjna na YouTubeu - rekla je Andrea, koja podsjeća da je spot za 'Maslačak' godinama bio zabranjen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, spot za 'Maslačak' je u samo dva dana od izlaska uratka uklonjen s YouTubea zbog neprikladnog sadržaja i mogli su ga vidjeti samo osobe starije od 18. godina. Podsjetimo, Andrea se u tom spotu pojavljuje u ulozi domine odjevena u korzet i kožne rukavice koja u isto vrijeme muči zavezanog muškarca koji ima povez na očima. spot završava tako što je pjevačica podvrgnuta 'policijskom ispitivanju' od strane detektiva koje glume članovi Magazina te križajući noge u maniri Sharon Stone i vadi upaljač.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 'Maslačak' je valjda tada bio šok za YouTube zajednicu, premda se i prije deset godina puno gorih scena dalo vidjeti i u spotovima i u filmovima. No, pokazalo se da je ta pjesma i bez spota postala sada viralni hit, a kako je u međuvremenu uklonjena i zabrana s YouTubea, spot danas bilježi gotovo dva milijuna pregleda, a ljudi ispod pišu da su nas vidjeli na TikToku - ističe Andrea.

Pjevačica je priznala da se više puta nasmijala gledajući TikTokove korisnika uz stihove pjesme 'Mislila sam da si ti izuzetak, kako naivno...' snimaju sebe u situacijama kada im profesor matematike 'zakuca asa' (jedinicu), kada pomisle da su našli ljubav svog života, a ona 'nestane' nakon dva tjedna.

Andrea Šušnjara o muškarcima: 'Ne volim niske i feminizirane'
Andrea Šušnjara o muškarcima: 'Ne volim niske i feminizirane'

Andrea je za kraj rekla da je raznježi činjenica kada joj se javi mlada publika i kažu joj da ih vraćaju u djetinjstvo.

- Da, ja jesam najnovija pjevačica Magazina, ali u bendu sam već jedanaest godina, i mnogi od tih momaka i cura danas mi govore kako imaju našu zajedničku sliku iz vremena kada su još išli u vrtić – rekla je Andrea

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'