Obavijesti

Show

Komentari 1

Zadnja epizoda 'One Tree Hilla' emitirala se prije 12 godina: Evo gdje su glavni glumci danas...

Zadnja epizoda 'One Tree Hilla' emitirala se prije 12 godina: Evo gdje su glavni glumci danas...
15

Radnja serije odvijala se u fiktivnom gradu Tree Hill, a pratila je živote dva polubrata, Lucasa Scotta i Nathana Scotta

VIDEO

Na današnji je dan, prije 12 godina, emitirana posljednja epizoda serije 'One Tree Hill'. Radnja serije odvijala se u fiktivnom gradu Tree Hill, a pratila je živote dva polubrata, Lucasa Scotta (Chad Michael Murray) i Nathana Scotta (James Lafferty). Serija je pratila njihovo srednjoškolsko obrazovanje te veze sa ženskim likovima. Glumci koje su gledatelji imali priliku gledati u ovoj seriji su do danas ostali zapamćeni upravo po ulogama u 'One Tree Hillu', a većina njih nastavila se baviti glumom.

Chad Michael Murray

Glumac Chad Michael Murray utjelovio je lika Lucasa Scotta, a odmah nakon prve epizode je postao omiljen među ženskim obožavateljicama. Ulogu je dobio nakon što je glumio u serijama 'Gilmore Girls' i 'Dawson's Creek'. Tjedan dana prije nego što je dobio ulogu u 'One Tree Hill', dobio je ulogu u filmu 'Freaky Friday' uz Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis.

Murray je ulogu Lucasa Scotta igrao je kroz šest sezona, sve dok nije otišao tri sezone prije kraja snimanja. Tijekom serije je glumio i u nekoliko filmova, uključujući 'A Cinderella Story' i 'House of Wax'.

Nakon hit serije se nastavio baviti glumom. Pojavio se u serijama 'Chosen', 'Texas Rising', 'Agent Carter', 'Riverdale' i brojnim drugima. Dobio je uloge i u brojnim filmovima, među njima i 'Road to Christmas', 'Survive the Night'... 

Jednu od posljednjih uloga dobio je u seriji 'Sullivan's Crossing', koja je izašla 2023. godine.

Los Angeles: Poznati dolaze na GQ Man Of The Year Party

Sophia Bush

Američka glumica Sophia Bush proslavila se ulogom Brooke Davis u seriji 'One Tree Hill'. Do danas joj je to ostala najupečatljivija televizijska uloga. Tijekom snimanja serije je glumila i u filmovima 'John Tucker Must Die', 'The Narrows and Table for Three', a u seriji je glumila u svim sezonama.

Nakon hit serije se pojavila u brojnim emisijama, 'Law & Order: SVU', 'Chicago Fire', 'Chicago Med', 'Chicago Justice' i 'Chicago P.D.' U ovim je serijama utjelovila lik Erin Lindsay. Osim toga se pojavila u serijama 'Love, Victor' i 'Good Sam', a glumila je i u filmu 'Deborah'.

Osim glume se počela baviti i aktivizmom. Zauzima se za ljudska prava i osnaživanje žena. Bush je bila jedna od 18 žena koje su radile na seriji 'One Tree Hill', a koje su optužile autora serije Marka Schwahna za seksualno uznemiravanje. 

Prije tri godine je započela sa snimanjem podcasta 'Drama Queens', s kolegicama iz serije, Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz.

Elton John AIDS Foundation’s Academy Awards Viewing Party

James Lafferty

Američki glumac James Lafferty također se proslavio ulogom u seriji 'One Tree Hill'. U njoj je glumio Nathana Scotta. Prije hit serije je imao nekoliko manjih uloga. 

Nakon završetka snimanja se pojavio u nekoliko filmova, 'Lost on Purpose', 'Oculus' i 'Small Town Crime'. Dobio je i uloge u serijama 'Crisis', 'Underground', 'The Haunting od Hillhouse' te 'The Right Stuff'. Nedavno se pojavio u seriji 'All America.

Američka glumica je netom prije poroda doživjela komplikacije: Imala sam infekciju, boljelo me
Američka glumica je netom prije poroda doživjela komplikacije: Imala sam infekciju, boljelo me

Hilarie Burton

Glumica Hilarie Burton proslavila se nakon pobjede u natjecanju 'Total Request Live' na MTV-u. Pojavila se i u seriji 'Dawson's Creek', a onda je dobila ulogu navijačice Peyton Sawyer u 'One Tree Hillu'.

Tijekom snimanja serije se pojavila u nekoliko drugih projekata, među njima i 'The Secret Life of Bees'. U 'One Tree Hill' je glumila sve do 6. sezone. 

Nakon 'OTH-a' je dobila ulogu u seriji 'White Collar', a pojavila se i u 'Hostages', 'Grey's Anatomy', 'Extant', 'Lethal Weapon' i 'The Walking Dead'. Glumila je u nekoliko božićnih filmova.

AMC Networks' 2023 Upfront

Bethany Joy Lenz

Glumica i pjevačica Bethany Joy Lenz bavila se glumom i prije 'One Tree Hilla', u kojem je imala ulogu Haley James. Osim glume je ostvarila uspješnu karijeru i u glazbi. Čak devet godina je glumila Haley u popularnoj seriji, a nakon nje se nastavila baviti glumom.

Pojavila se u serijama kao što su 'Dexter', 'Colony', 'Grey's Anatomy' i 'Pearson'. Osim toga je glumila u brojnim božićnim filmovima. Nedavno je dobila ulogu u filmu 'So Cold the River'. Nastavila se baviti i glazbom.

'Blonde' US Premiere
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu