Obavijesti

Show

Komentari 56

Zagonetan osmijeh: Vlatka se pomirila s dečkom i zaručila?

Zagonetan osmijeh: Vlatka se pomirila s dečkom i zaručila?
5

SJAJ U TAMI Pokos nosi prsten s velikim dragim kamenom. Njezin dečko Ivica Biljan zaruke nije potvrdio niti demantirao, a ona nije bila dostupna za komentar

VIDEO

Vlatka Pokos (45) gotovo nikad ne nosi nakit. Na partyju u Zagrebu pojavila se s prstenom na ruci i istaknula ga pozirajući fotoreporterima. Prsten ima veliki dragi kamen i izgleda kao zaručnički pa se šuška da se voditeljica zaručila za Ivicu Biljana (46). Zlatari ne mogu procijeniti njegovu vrijednost, ali kažu da takve modele muškarci najčešće kupuju za zaruke. 

Filip Hofer

Vlatka nije bila dostupna za komentar, a Biljan nagađanja da se zaručio s pjevačicom nije htio potvrditi niti demantirati. Prije mjesec dana par je iznenada prekinuo osmomjesečnu vezu. Bivšeg manekena koji danas živi u Kanadi šokirala su saznanja u Vlatkinu životu. Naročito joj je zamjerio što se ljubila s menadžerom Fendijeva butika Talijanom Fabrizijom u kabini za presvlačenje dok je njezin tadašnji suprug Josip Radeljak Dikan (72) sjedio ispred kabine. 

Dodaje da ga je Vlatka kontrolirala i da je bila ljubomorna. Pregledavala je njegove profile na društvenim mrežama i kontaktirala žene koje su mu “lajkale“ fotografije. Tada ju je optužio da ga je osramotila neprimjerenim komentarima na društvenim mrežama tih žena.

Instagram

- Vlatka je javno rekla da se seli k meni u Kanadu, a nije me pitala što ja mislim o tome - razočaran je bio inženjer rudarstva.

Pokos je nakon prekida na svojem profilu napisala kako slabići ne mogu podnijeti jake žene, ali ubrzo je taj status obrisala. Tri dana nakon prekida su se pomirili. Vlatki bi ovo bile druge zaruke. Za Radeljaka se udala 2006. na Karibima. Dikanov zaručnički prsten bio je iz Cartierove kolekcije, a stajao je više od 12.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor