Obavijesti

Show

Komentari 1

Zagrepčani zajedno s klapom Maslina pjevali u Bogovićevoj

Šibenčani su neumorno nizali pjesme više od sat vremena tijekom kojih se oko njih okupilo par stotina ljudi, među kojima je bio i bivši ministar turizma Niko Bulić

VIDEO

Rijetko tko je jučer prošao kroz zagrebačku Bogovićevu ulicu, a da nije bar na koju minutu zastao i pridružio se pjesmi klape Maslina koja je pred pubom 'Bulldog' za prolaznike održala koncert iznenađenja i donijela 'vitar s mora' Zagrepčanima i mnogobrojnim turistima iz SAD-a.

Šibenčani su na povratku s nastupa u Sloveniji stali odmoriti se u Zagrebu, a vlasnik puba 'Bulldog', Zvonimir Soldo, veliki ljubitelj klapske pjesme, bio im je sjajan domaćin.

Klapa koja je navikla puniti stadione, sportske dvorane i arene, odlučila je iznenaditi svoje fanove i okušati se i u nastupu u malo drugačijim okolnostima.

Uvijek dobro raspoloženi momci iz klape Maslina u jednom su se trenutku ustali od stolova i zapjevali. Nije dugo trebalo da se oko njih okupe razdragani građani i pridruže se izvedbi velikih hitova klape Maslina 'Da te mogu pismom zvati', 'Ostala si ista', 'Maslina je neobrana' i mnogih drugih.

Šibenčani su neumorno nizali pjesme jednu za drugom više od sat vremena tijekom kojih se oko njih okupilo par stotina ljudi, među kojima je bio i bivši ministar turizma Niko Bulić i nogometaš Davor Vugrinec, a jednom sretniku je tenor klape Branko Bubica poklonio dvije ulaznice za koncert.

Pljesak koji su dobili nakon svake pjesme bio im je potvrda da su se odlično snašli i u ovoj neočekivanoj situaciji te su svojim fanovima, koji su imali sreće zateći se tada u Bogovićevoj ulici, priuštili nezaboravan glazbeni doživljaj.

- Kao što ste vidjeli i čuli, mi smo spremni, dođite 14. svibnja u Lisinski, bit će pravi dalmatinski show. Zagrebačka publika je izvrsna, zapjevali su s nama, pozdravljaju nas, traže autograme, a ja vjerujem da će još sretniji biti u hramu kulture - kazao je Bubica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...