Obavijesti

Show

Zajedno na pozornici: Mate Bulić feštao sa svojim unucima

Zajedno na pozornici: Mate Bulić feštao sa svojim unucima
11

Sretan sam da su došli u Blatnicu, da su prvi put ovdje sa mnom. Pokazao sam im neke puteve kojima će jednom, kad budu veliki, nositi djeda, rekao nam je pjevač

VIDEO

Kad sa mnom doma pjeva, lijepo ga je slušati, ima odlične gestikulacije. Sad je pred sobom vidio puno ljudi pa se uplašio, rekao je Mate Bulić (61).

Bulićeva kći Katja se udala: 'Ponosan sam kao i svaki otac'
Bulićeva kći Katja se udala: 'Ponosan sam kao i svaki otac'

Kralj dijaspore na Blatničkim je notama dobrote mlađeg unuka Mateja (2,5) izveo pred 20.000 ljudi. Mališan je čvrsto zagrlio dida i naslonio glavu na njegova ramena. Stariji unuk Ivan (3,5) nije bio raspoložen za izlazak na pozornicu jer je mu je balon odletio u zrak pa je bio potišten. Ovo je bio prvi puta da je u javnosti pokazao unuke.

– Sretan sam da su došli u Blatnicu, da su prvi put ovdje sa mnom. Pokazao sam im neke puteve kojima će jednom, kad budu veliki, nositi djeda. Želim im puno sreće, dobroga i da znaju da je to njihova djedovina, a meni kako će Bog dati – rekao je pjevač.

U svibnju mu je uspješno otklonjen tumor na bubregu i ističe da je sa zdravljem jako dobro. Nedavno je oženio mlađu kći Katju (30) koja na Blatničkim notama dobrote nije bila radi posla. Matu su podržali supruga Zdravka (56), kći Ana (34) i njezin suprug te njihovi sinovi. Osim obitelji puno mu je značila podrška prijatelja, A lige našeg javnog života. Najtraženiji je u Blatnici bio srebrni trener Zlatko Dalić (51) kojemu su do sad pripremani dočeci diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

– Nisam se još odmorio, ali nemam pravo reći da sam umoran. I ja sam dio ovog naroda, jedan sam od njih. Želim biti dio njihovog veselja i uvijek ću se rado slikati sa svakim tko to poželi – rekao je srebrni trener kojeg je u jednom trenutku okružilo 50-tak djece.

U Blatnicu je došao na poziv prijatelja Mate Bulića. Njegova pjesma "Domu mom" omiljena je Daliću ali i Luki Modriću. Znaju se dugo godina. Dalić je bio na Matinom slavljeničkom koncertu u Mostaru kojim je slavio 30 godina karijere, a Bulić mu je uzvratio bodrenjem u finalnoj utakmici na tribinama stadiona u Moskvi. 

– Bio je uz mene kad je trebalo i nikad mu to neću zaboraviti – rekao je Dalić.

Trener se obradovao kad je u Blatnici ugledao Anicu Kovač (42). Prisjetio se kad su se kao djeca družili na raznim turnirima, ponosio se njome kad je 1995. ponijela lentu Prve pratilje Miss svijeta i obradovao se kad je čuo s koliko je žara navijala za njegove nogometaše.    

– Jako sam navijala, ponosna sam na njih i sretna iako je moglo biti još bolje. Iznervirala sam se jer mislim da je rezultat bio nepravedan. Drago mi je da je i Zlatko u Blatnici. Meni je tradicija ali i užitak doći ovamo – rekla je Anica i dodala kako nakon Blatnice ide u Tomislavgrad i Livno, rođaku u svatove.

Stigao omiljeni svat: Dalić na vjenčanju Bulićeve kćeri Katje
Stigao omiljeni svat: Dalić na vjenčanju Bulićeve kćeri Katje

Druge godine Blatnicu je posjetio i Goran Bogdan (37). Glumac je uhvatio samo tri dana odmora. Završio je snimanje američkog filma „The Islander“, a već za koji tjedan čeka ga snimanje druge sezone "Senki nad Balkanom".

– Žao mi je da sam propustio prijašnje koncerte u Blatnici, ali uvijek je bilo nešto za raditi. Mate je došao i na moj festival u Širokom Brijegu, postali smo dobri prijatelji i podržavamo jedan drugog – rekao je Bogdan.

Svi oni sretni su što su dio velike humanitarne priče u kojoj se doniraju prihodi s koncerta u Blatnici. Ove godine namijenjeni su udruzi Vedri osmijeh iz Mostara, obnovi osnovne škole u Čerinu, humanitarnoj udruzi fra Didak Buntić, početku izgradnje nove crkve u Čitluku i unutarnjem uređenju crkve u Blatnici.  

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...