Obavijesti

Show

Komentari 24

Zaljubljeni farmer: Ženim se, a za šest mjeseci postat ću otac

Zaljubljeni farmer: Ženim se, a za šest mjeseci postat ću otac
7

Željko je najavio da će na svadbu pozvati ekipu iz 'Ljubav je na selu', s kojom je već podijelio sretne vijesti. 'Ljubo mi je obećao da će na vjenčanju recitirati Shakespearea', izjavio je Željko

VIDEO

Farmer Željko Bilić (42) iz Bala u Istri, donedavni kandidat 10. sezone showa 'Ljubav je na selu' u ožujku je priznao da je u sretnoj vezi, a sada je RTL otkrio kako će njegova veza uskoro 'otići' i korak dalje. 

Naime, otkrio je da je njihova veza postalo toliko ozbiljna da će je okruniti brakom. No iako farmerova odabranica nije nijedna od djevojaka iz emisije, Željkovoj je sreći ipak posredovala u showu.  

- Moja mi se djevojka javila preko društvenih mreža nakon što me vidjela na televiziji. Našli smo se, upoznali i završili zajedno - rekao je Željko koji je prozvan kao Istarski Casanova.

Osim što će u uskoro stati pred oltar Željko će 'dobiti' i još jednu novu životnu ulogu. 

- Postat ću tata krajem 12. mjeseca -  pohvalio se Željko. On i njegova odabranica, za koju je otkrio da ima 38 godina i dolazi iz Rijeke, vjenčanje planiraju u devetom ili desetom mjesecu.

Željko je najavio da će na svadbu pozvati natjecatelje iz 'Ljubav je na selu', s kojima je već podijelio sretne vijesti. 

- Ljubo mi je obećao da će na vjenčanju recitirati Shakespearea - izjavio je Željko kojem je u vezi mi je najbitnija iskrenost.

- Ako ima nekakav problem, važno mi je da mi to kaže - izjavio je Istranin, koji bi oprostio prevaru.

- Mislim da svaki čovjek može pogriješiti u životu. Ako nekoga voliš, oprostit ćeš mu to jedanput ako se vidi da mu je stvarno žao zbog toga. Svi smo od krvi i mesa, može se dogoditi trenutak slabosti - rekao je Željko, koji za sebe kaže da je romantičan u duši.

- Volim šetnje uz more i planinarenje. Bez romantike nema ljubavi - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:52

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice nisu za vezu, a Ribe ne podnose Lavove

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin