Obavijesti

Show

Komentari 15

Žanamari inače plijeni pažnju atributima, a sad se zakopčala

Žanamari inače plijeni pažnju atributima, a sad se zakopčala
5

Pjevačica je ovog puta pozirala u sasvim crnom 'rock-chick' izdanju, u kožnim hlačama, kožnoj jakni i visokim čizmicama. Kombinaciji je pridodala smaragdno zelenu torbicu marke Gucci

Pjevačica Žanamari Perčić (37) pohvalila se pratiteljima na Instagramu oko novog spota, ali to nije bilo ono oko čega se kasnije razvila polemika. Zaključili su kako je sva u crnom i k tome 'zakopčana do grla'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

01:31

- Katkad tama pokaže svjetlost. Hvala za prvih sto tisuća pregleda na video spotu moje nove pjesme, a ponajviše, hvala što vjerujete u mene i što ste sa mnom na ovom putu za bolji svijet. Neka nam nitko ne kaže da je nemoguće. Možemo sve! - napisala je u objavi uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Žanamari je ovog puta pozirala u sasvim crnom rock-chick izdanju, u kožnim hlačama, kožnoj jakni i visokim čizmicama, a na kombinaciju je dodala smaragdno zelenu torbicu marke Gucci.

- Uvijek zgodna, samo što si se sada sakrila u toj odjeći - poručili su. Bez obzira na to, brojni pratitelji u komentarima su pohvalili njezin izgled i stajling.

- Predivna, vrh, najjača si - samo su neki od komentara.