Show

Komentari 106

Žanamari objavila seksi fotku, a onda pratitelje pitala: 'Što nedostaje... osim grudnjaka?'

Žanamari objavila seksi fotku, a onda pratitelje pitala: 'Što nedostaje... osim grudnjaka?'

Zanosna pjevačica na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj haljini. Zatražila je pratitelje da je dobro prouče i otkriju što na njoj nedostaje osim grudnjaka. Ideja im ne manjka

Žanamari Perčić (39) najnovijom objavom na Instagramu "zapalila je internet", barem sudeći po riječima njenih pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pjevačica je odlučila pozirati u haljini dubokog dekoltea. I dok je očito da ispod nje nema grudnjaka, Žanamari dodatno potpiruje maštu pratitelja postavljanjem pitanja.

- Nešto nedostaje na ovoj fotografiji. Možete li pogoditi što? Da vidim koliko me poznajete. Ne, nije riječ o grudnjaku - napisala je pjevačica.

Fotografija je dobila više od osam tisuća lajkova, a pratitelji uistinu pokušavaju pogoditi što nedostaje Žanamari. Ideja je mnogo - neki misle da je to torbica, drugi se pitaju nije li suprug, no većina pratitelja ipak je odlučila bez komentara uživati u njezinoj ljepoti. 

- Što god da nedostaje ni na što se drugo ne mogu fokusirati, internet gori zbog tebe, fali ti mužić ili tetovaža? - samo su neki od komentara.

 

Najčitaniji članci