Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
111 komentara

'Žao mi je što je Lidija otišla u žanr za koji joj ne treba glas'

U nekom pop-rocku bi Lidija Bačić mogla napraviti ludilo. Nadam se da će shvatiti jer uvijek dajem značaj dobrim ženskim vokalima, objašnjava pjevačica Kindl

Foto: Pixsell/kolaž
111 komentara

Pjevačica Ivana Kindl (40) gostovala je jučer u emisiji televizije N1 u kojoj je govorila o brojnim temama, pa tako i o samim počecima glazbene karijere. Objasnila je i kako je glazba njezina prava i istinska ljubav te kako je ostala vjerna urbanom zvuku jer je shvatila da se ne može prodati i izvoditi nešto što joj se ne sviđa, samo zbog novca.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Tijekom emisije pjevačica se dotakla i glazbenih kolega, te posebno pohvalila svoje starije, ali i mlađe kolegice.

- Josipa Lisac, Vanna, Zsa Zsa su najbolji hrvatski vokali - smatra Kindl, no da ne bi sve ostalo na pohvalama Ivana je osjetila potrebu reći kako joj je žao Lidije Bačić (33).

Foto: Privatni albumI

Smatra kako je Bačić skrenula u žanr za koji joj vrhunski glas nije potreban.

- Znam Lidiju još iz Perli, super je vokal. Žao mi je što je otišla tim putem - rekla je Ivana. Dodala je kako dobri vokali moraju držati do sebe. 

- U nekom pop-rocku bi ona mogla napraviti ludilo. Nadam se da će shvatiti jer uvijek dajem značaj dobrim ženskim vokalima - objašnjava pjevačica.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Lidija Bačić nam je objasnila kako rijetko gleda televiziju i kako nije vidjela izjavu Ivane Kindl.

- Svakako jako cijenim Ivanu i pratim je kao i ona mene još od Perli. Jednako kako ona kaže da sam sjajan vokal tako i ja mislim o njoj. Radila sam ja i pop rock, klapske pjesme i sve stilove u kojima mogu pokazati svoj glas i razvijati se kao uspješni izvođač s puno milijuna na YouTube i puno koncerata - rekla nam je Lidija.

Foto: Privatni albumI

Bačić je dodala i kako je osvojila sve nagrade za najbolji vokal na svim festivalima i pobrala sve lovorike nebrojeno puta.

- Pjesma 'Prokleto dobro ljubiš' je pop rock na primjer. Jako cijenim Ivanu, ali dovedena je u situaciju da je netko na TV pita da li sam skrenula u žanr gdje mi ne treba vokal. Samo netko tko ne razumije raspone mojih novih pjesama i zahtjevnost par koncerata tjedno može zaključiti da mi ne treba glas. Zabavno... hvala Bogu glas me i dalje perfektno služi. Ivana je odgovorila lijepo i damski i hvala joj na tome - rekla je Lidija.

SPREMA IZNENAĐENJE Lille Bačić o novom kalendaru: 'Meni Photoshop nije potreban'

Lille se zahvalila Ivani što nije 'nasjela na provokacije' i što je damski odgovorila na pitanje.

- Ako govorimo o putevima i žaljenju, ja bih Ivani preporučila više pjesama kao što je 'Utjeha' i da se usmjeri na urbanu glazbu koja će joj donijeti još više koncerata i hvalospjeva i prepoznavanja koje zaslužuje - zaključuje Bačić.

Foto: Privatni albumI

VIDI OVO! Meghan Markle ne smije otvarati svoje božićne poklone?!

Naši partneri pišu
Message