Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Zaobišla Lijepu Našu: Severina procvjeta čim prijeđe Breganu

Gospođa Kojić boravila je nakratko u francuskoj Nici, a onda je povratnički nastup nakon skandala s golišavim fotografijama odlučila odraditi u Sloveniji...

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
45 komentara

Otkad su u javnost procurile eksplicitne fotografije na kojima se navodno nalazi Severina Kojić (46), splitska pjevačica izbjegava pojavljivanje u javnosti. Barem u Hrvatskoj. Ali čim prijeđe granicu na Bregani i uđe u schengenski sustav, Sevka procvjeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakratko je boravila u francuskoj Nici, a onda je povratnički nastup nakon skandala odlučila odraditi u Sloveniji. 

SVI NA OKUPU Milan razgovarao s učiteljicom, a Seve do škole dovela i PR tim

Izgleda da se Sevki toliko svidjela slovenska publika da je odmah zakazala još jedan nastup. Nakon Prevalje, guzu će tresti i za izbirljivu publiku u Slovenskoj Bistrici. 

Foto: Instagram/orijent

Ali tu nije kraj europskim avanturama naše pjevačice, koja je od Seve Nacionale odjednom postala Seve Internacionale. Za kraj rujna, kad već lišće počne padati s grana, Sevka će nastupiti u Münchenu. 

IZ FRANCUSKE U SLOVENIJU Povratak: Severina je nakon afere ponovno na pozornici...

Inače, Seve je u posljednja dva mjeseca 'izbacila' četiri pjesme, a od pojave skandala njihova slušanost raste svakodnevno. Pjesma 'Tutorial', koju je izdala prije dva mjeseca, postala joj je četvrta najslušanija pjesma u karijeri. 

Foto: Instagram/orijent

VIDI OVO: 13 najboljih dekoltea Hollywooda.

Naši partneri pišu
Message