Obavijesti

Show

Komentari 50

Zapalili su studio i pripremili specijalitet u obliku penisa

Zapalili su studio i pripremili specijalitet u obliku penisa
5

TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ Novi kandidati druge sezone kulinarske emisije, osim neobičnih začina, pored sebe su tijekom kuhanja imali i aparat za gašenje požara...

VIDEO

Kroz glavu mi je samo prošlo: ‘Jao, koliko ću morati raditi da otplatim cijeli studio. Sigurno 80 godina’, smije se Ivan Maljevac (22), kandidat “Tri, dva, jedan - kuhaj”. On je već na početku snimanja RTL-ove emisije koja počinje 16. veljače uspio izazvati požar.

Velikogoričanin je, naime, spravljao flambirane plodove mora. Nije ih dobro osušio te ih je stavio u vrelo ulje. Planula je vatra, a onda je situaciju išao popraviti tako što je sve stavio pod vodu.

- Umalo sam krstio cijeli studio. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će izbiti vatra. Malo sam se pogubio, ali nasreću nije bilo ozlijeđenih. I studio je spašen. Bio sam pravi menadžer u kriznim situacijama - rekao je Ivan, kojemu je Tomislav Špiček (41), član žirija, za svaki slučaj darovao vatrogasni aparat koji će biti pored njega. Ivan se u kulinarskoj emisiji našao sasvim slučajno. Došao je, kaže, na audiciju za voditelja, a nije se ni okrenuo i već je u ruci imao kuhaču i pregaču.

- Kako je počelo, neću dobro završiti. Svako jelo koje mi ne ‘eksplodira’ smatrat ću kulinarskom uspješnicom - zaključio je.

I njegovu protukandidatu Josipu Oštriću (28) iz Zadra na snimanju je bilo jako vruće.

- Bolje sam prošao od Ivana jer je moj požar izgledao kao da znam što radim. Kod kuće sam isto tako nespretan, ali to, nasreću, nitko ne vidi - rekao je Josip.

Kuhanje mu je velika strast, a kako ga televizija privlači još od osnovne škole, sad je, kaže, sretan jer je uspio spojiti te dvije ljubavi. Natjecatelj Roberto Nikolić (50) nije ništa zapalio, ali je svejedno zarumenio obraze žirija. Pomorac iz Velog Lošinja je svoj specijalitet servirao u obliku spolovila. Žiriju to nije bilo duhovito.

- Rekli su mi da emisiju gledaju i djeca, ali bolje je da se ona bave seksom nego nasiljem kojeg je ionako previše. Pa neka sam ih naljutio. To je zato što su mi kritizirali jelo - smije se Roberto.

Nezgode su neizbježne 

Nadamo se da više neće biti vatreno. Odlično smo se snašli u opasnoj situaciji. I to nešto pokazuje, a i zabavili smo ostale, složni su natjecatelji Ivan i Josip.

Njih i ostalih 12 natjecatelja će, uz stalnu postavu koju čine Željka Klemenčić i Tomislav Špiček, educirati, kritizirati i ocjenjivati kuhar Tomislav Gretić (41).

- Mislim da neću biti strog, nego onakav kakav sam uvijek u kuhinji. Vidjet ćemo kako će se razvijati kemija, ali što će natjecatelji biti bolji, to ću bolji biti i ja - rekao je Gretić.

Natjecatelji će kroz deset regija, među kojima su i Istra, Dalmacija, Sjeverna Hrvatska, Slavonija te Zagreb, morati pokazati umijeće kuhanja pod pritiskom. Za razliku od prošle sezone, neće unaprijed znati što će kuhati, nego će se na licu mjesta morati snaći s dnevnim zadacima i receptima. Isto tako, neće spravljati samo tradicionalna hrvatska jela, nego i moderne verzije tradicionalnih recepata.

Bore se za nagradu od 100.000 kuna

Kako se ni u jednom trenu ne bi opustili, žiri je za njih pripremio i iznenadne dnevne izazove, a ocjenjivat će ih javno ocjenama od jedan do deset. Najbolji će kući odnijeti nagradu od čak 100.000 kuna. Prošlogodišnja pobjednica Anka Cvitanović (19) bila je ujedno i najmlađa kandidatkinja. Ona je dio novca uložila u uređenje obiteljske kuće, a dio je darovala u humanitarne svrhe, za pomoć ljudima koji su stradali u poplavama.

- Prijavilo se više od 500 ljudi za sudjelovanje. Vratila sam se kući i rekla kako nema šanse da upadnem među 14 kandidata. I eto, na kraju odnesem pobjedu - rekla je Anka, koja će uskoro početi raditi kao šefica kuhinje hotela u Makarskoj. Voditeljica kulinarskog showa ove godine neće biti Antonija Blaće (35), nego glumica Doris Pinčić (26).

- U voditeljskom poslu, kao i u glumi, treba imati stav te biti prirodan i jednostavan - kaže Pinčić. Dodaje da ona kuha svaki dan te da je sretna što će i ona zahvaljujući showu naučiti nešto novo. A nešto novo pokazat će i Duška Zaninović (60), natjecateljica koju su gledatelji upoznali u emisijama “Večera za pet” i “Punom parom”. Iako je u mirovini, kaže, ne želi mirovati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje
Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo