Obavijesti

Show

Komentari 31

Zapušteni Houdek: 'Nakon ove karantene idem se prvo ošišati'

Zapušteni Houdek: 'Nakon ove karantene idem se prvo ošišati'
7

Ošišat ću se i obrijati pa napraviti najbolji koncert ikada. Do tada ne idem nikuda van. I ti isto. Kud ideš van? Ostani doma, prekrij se preko glave i prespavaj ovaj očaj, govori Houdek na videu kojim je nasmijao pratitelje

VIDEO

 Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jacques se obrušio na glumce i kritizirao njihovu gramatiku

Glazbenik Jacques Houdek (38) nasmijao je pratitelje snimkom iz izolacije. Podijelio je video iz kreveta, koji započinje glasnim hrkanjem.

- Prvo što ću napraviti kad vani prođe ovaj užas i ova 'korontena' je da ću se pretvoriti u Jacquesa. Ošišat ću se i obrijati pa napraviti najbolji koncert ikada. Do tada ne idem nikuda van. I ti isto. Kud ideš van? Ostani doma, prekrij se preko glave i prespavaj ovaj očaj - govori Houdek na videu. 

Na snimci je vidljivo kako je Jacquesu narasla kosa i brada, budući da je već tjednima samoizoliran u svome domu. Savjetovao je svim pratiteljima da i oni ostanu kod kuće i da ozbiljno shvate situaciju. 

Na snimci je označio službene profile korona virusa i Vlade RH, a pratiteljima je rekao neka mu pišu što će oni prvo napraviti kad izađi iz karantene. 

Predizborni skup Miroslava Škore u kongresnoj dvorani Hotela Neboder u Rijeci

Jacques se nedavno obrušio na domaće glumce i kritizirao je njihovu gramatiku. 

- Obožavam kad profesionalni akademski glumci u izravnom TV prijenosu raznoraznih dodjela nagrada gledatelje lijepo pozdrave s 'dobro večer'. Jednom za svagda, da smo 'na čisto', večer je ženskog roda. Hvala - napisao je revoltirani Jacques.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

08:29
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin