Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
65 komentara

'Zar takva na plac ide?': Cigi je 'modno osudio' mamu Grubnić

Marko voli svojoj majci izabirati 'styling' te se njome pohvaliti na društvenim mrežama. Grubnićev 'rival', Cigi, imao je par komentara na 'modnu mačku'

Instagram
Foto: Instagram
65 komentara

Ona mi je najbolja prijateljica i zna sve moje tajne, kaže stilist Marko Grubnić (33) za majku Branku (56) s kojom je jako povezan.

Mnogi su primijetili kako gospođa Grubnić izgleda atraktivnije nego ikad. Marko za majku voli izabirati glamurozne kombinacije odjeće, a na isti način odijeva i najbolju prijateljicu, pjevačicu Maju Šuput (36). 

Grubnić je još kao dječak volio oblačiti Barbike, a tu je zanimaciju sad prenio na svoju majku i prijateljice.

- Znao sam otići u Njemačku i kupiti mu odvijač, ali on je radije češljao Barbike - rekao je otac Veljko Grubnić.

Marko je nedavno ugostio mamu u Zagrebu i ne skriva da je ponosan na njezinu modnu transformaciju.

- U društvu sam najvažnije žene u životu - naglasio je više puta.

Branku su pohvalili i sugrađani iz Pakraca.

- Grubnići već dulje nisu u obiteljskoj kući. Vole otići na vikendicu ili putovanje. Jako su susretljivi te uvijek vole stati i porazgovarati - rekla je susjeda. Gospođa Grubnić vidljivo je poradila na liniji, pustila dužu kosu i prepustila se Markovu odabiru trendovske markirane odjeće.

Najnovije trendovske odjevne kombinacije mame Grubnić komentirao je stilist Neven Ciganović (45).

- Modni Mačak više ne postoji, ali iz njegova laboratorija ‘dr. Frankenstein’ izašla je Modna Mačka, mama Grubnić. Izgleda poput mješanca centrifugirane modne blogerice Morane Mamić i pokojne starlete Lolo Ferrari - rekao je Ciganović. Dodao je da se mamica super drži za svoje godine, ali styling bi bio pretjeran i za ocvalu glumicu koja se šepuri po mondenim ljetovalištima francuske rivijere.

- Zamislite Modnu Mačku mamu Grubnić kako ovako odjevena šeće Pakracem pri odlasku na plac. Kupuje namirnice od kojih kuha ručak za tatu Grubnića ne bi li ga namamila skrivenog iz mišje rupe. Ove Mačke su si dale malo previše slobode - zaključuje Ciganović.

Naši partneri pišu
Message