Obavijesti

Show

Komentari 165

Nije izdržala: Svi su se nadali da će A. Garany ipak pobijediti

Nije izdržala: Svi su se nadali da će A. Garany ipak pobijediti
11

Bivša farmerica umrla je od posljedica ozljeda mozga, napala ju je bakterija zlatni stafikokok, a spala je i na samo 35 kilograma. U komi je bila devet mjeseci...

VIDEO

Činili smo sve za nju. Nažalost, Angie Garany jučer ujutro je preminula, rekao je Mladen Smoljanec, ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti Novi Marof. Smoljanec nije želio reći detalje o njezinoj smrti jer čeka nalaze obdukcije. Libijka hrvatskih korijena lani u rujnu stradala je u prometnoj nesreći kraj Bosiljeva. Imala je teške ozljede mozga. U nesreći je poginuo njezin dečko, psiholog Daniel Jurić. Angie je u komi bila devet mjeseci i hranili su je na sondu. Ničega nije bila svjesna. Imala je samo 35 kilograma. Od dugotrajnog ležanja dobila je krvave rane. Borila se i s bakterijom MRSA, poznatijom kao zlatni stafilokok, koja joj je izjedala tkivo. Posljednjih tjedana liječnici su bakteriju 'stavili pod kontrolu'. Svi su vjerovali da će se Angie ipak izvući. Bivšu farmericu liječili su u karlovačkoj bolnici, zatim u Krapinskim toplicama, a posljednjih mjesec i pol dana ležala je u Novom Marofu, gdje je i umrla. 

'Čuvat će te anđeli na nebu...'

Angie Garany (30) proslavila se u showu 'Trenutak istine' gdje je pričala o svojem životu. Bez obitelji je ostala kao trogodišnjakinja. Ljubomorni otac ubio joj je majku, a zatim i sebe. Dotad je živjela u Hrvatskoj, a nakon smrti roditelja otišla je u Libiju.Ondje je završila Gadafijevu vojnu akademiju gdje je stekla crni pojas u karateu i naučila složiti pušku u manje od minutu. Morala je znati sve o noževima, pištoljima i bombama. Dvaput se pokušala ubiti jer je htjela pobjeći natrag u Hrvatsku. Naš konzulat joj je pomogao da se vrati u Zadar. Ondje je radila kao konobarica i go-go plesačica, a potom se natjecala i u showu 'Farma'.

- Znam da će je čuvati anđeli na nebu jer je imala dobro srce i dušu - kroz suze je rekla Ava Karabatić koja se s Angie sprijateljila nakon 'Farme'.

Za Libijkom tuguje i Sabina Čedić. Ona je Angie poznavala godinama.

- Kroz glavu mi cijelo vrijeme prolaze naše kave, druženja, izlasci, stvari koje smo radile. Užasno će mi nedostajati. Nadala sam se da će se izvući jer nada uvijek postoji - rekla je uplakana Sabina.

Manekenka i bivša farmerica Jelena Bosančić nije znala da je Garany umrla u bolnici.

- Mislim da je sad na boljem mjestu, na mjestu gdje će ponovno biti sa svojim roditeljima - rekla je Jelena.

Prijatelji su neutješni

Njezin život je jedna vrlo nesretna priča za koju se ona nadala da će završiti pozitivno. Život piše romane, ali mi smo mali pijuni i sudbinu ne možemo izbjeći, rekla je Nikolina Pišek, voditeljica Nove TV.

Pobjednik 'Farme', Kiki Rahimovski kaže da će je pamtiti prema zaraznom osmijehu i vedrini.

- Mnogima može biti uzor s obzirom na sve nedaće koje su je snašle - rekao je tužno Kristijan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski