Obavijesti

Show

Komentari 22

'Zaspao je': Glumcu Mislavu Čavajdi uginuo je voljeni pas

'Zaspao je': Glumcu Mislavu Čavajdi uginuo je  voljeni pas
5

Dragi naš Mur. Ljubavi drži se, znam kako je. To je obitelj. Murko lijepo leti, vole te Svaici pogotovo mali, napisala je Bojanić, dok su mu Veljača i Blaće 'poslale' srca u znak podrške

VIDEO

Glumac Mislav Čavajda (37) oprašta se od voljenog labradora Murka. 

- Zaspao sam - kratko je komentirao Zagrepčanin fotografiju svog kućnog ljubimca koju je objavio na društvenim mrežama.U tuzi ga tješe ga Jelena Veljača, Ines Bojanić, Antonija BlaćeViktor Drago. 

- Dragi naš Mur. Ljubavi drži se, znam kako je. To je obitelj. Murko lijepo leti, vole te Svaici pogotovo mali - napisala je Bojanić, dok su mu Veljača i Blaće 'poslale' srca u znak podrške.

Glumac je prije mjesec dana na društvenim mrežama čestitao rođendan svom psu uz poruku 'Sretan ti 15. rođendan čudo moje blentavo'. U studenom studenom prošle godine Murko je bio na operaciji zbog okoštale kralježnice, puknutog križnog ligamenta i tumora na nozi.

Da glumcu pas puno znači dokazuju brojne fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama gdje svog kućnog ljubimca svakodnevno vodi na terapije i tretmane kako bi mu bilo bolje. 

- Tu sam mišu, sve će biti dobro - glumac je komentirao fotografiju svog mezimca prije odlaska veterinaru. Osim odlaska na liječenje, glumac je svoga psa vodio na razna putovanja. Zajedno su proveli ljeto na Jadranskoj obali gdje su uživali, sudeći po fotografijama.

- Možda puno toga ne mogu, ali gazda... vodi me još jednom na more! - stajalo je kraj fotografije veselog psa. 

Glumac je nedavno nastupio na daskama Hrvatskom narodnog kazališta u Zagrebu gdje je glumio Edgara u predstavi Kralj Lear. Trenutno živi na relaciji Zagreb - Chicago, a kada se ne priprema za uloge, slobodno vrijeme provodi vježbajući u teretani uz pomoć osobnog trenera. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu