Show

Komentari 5

Zavodnik Jovan iz 'Ljubav je na selu' prošetao je ždrijebe: 'Svi su joj pljeskali, očarala je ljude'

Zavodnik Jovan iz 'Ljubav je na selu'  prošetao je ždrijebe: 'Svi su joj pljeskali, očarala je ljude'

Jovan Karapandža proslavio se u emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za 5 na selu', a otprije je isticao ljubav prema životinjama posebno prema konjima, koje je ovom prilikom predstavio u Đakovu

- Prava senzacija na Vezovima je bilo moje ždrijebe Đurđa, koja je stara samo dva mjeseca. Na vezove sam išao s prijateljima s kojima inače se družim i jašimo u slobodno vrijeme - otkrio je za RTL Jovan Karapandža.

POGLEDAJTE VIDEO:

On je bio natjecatelj 10. sezone 'Ljubav je na selu', a proteklog je vikenda sa konjima sudjelovao u svečanoj povorci povodom 55. Đakovačkih vezova.

Jovan je ispričao kako su pojedinci što tako malo ždrijebe, imena Đurđa, ide u povorku među gomilu, ali on se nije brinuo.

- Išlo je ždrijebe uz svoju mamu, nisam se bojao jer sam i prije dvije godine vodio ždrijebe. Kobila Krabba je sigurna i stroga majka pa je Đurđa sluša i mora biti stalno uz nju. Gledatelji su bili jako oduševljeni što je vide, pratio nas je veliki pljesak od početka do kraja jahanja, a meni je bilo drago što su oduševljeni - govori Jovan.

Gledatelji su ga najviše prepoznali zbog sudjelovanja u RTL-ovim showovima, ali i po drugim karakteristikama.

- Poznaju me ljudi najviše po madežu na čelu, tako da mogu obući bilo što - ispričao je farmer.

Najčitaniji članci